Thalgonis Posted July 31, 2024 Share Posted July 31, 2024 Ciałko, poniżej ukończony „mniejszy brat” esdeka 251, ale też do czego innego służył... Tu (wg Takoma): 24 Dywizja Pancerna, południowa Rosja, lato 1942 Prawdopodobnie jak zwykle SF - jeden z kolegów zwrócił uwagę, że z tymi oznaczeniami nie występował. 16 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzesioc Posted July 31, 2024 Share Posted July 31, 2024 Robi bardzo dobre wrażenie. Gratuluję efektu. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamo722 Posted July 31, 2024 Share Posted July 31, 2024 (edited) Silnik mu wyciągnęli ale reszta jak malowanko mucha nie siada cholercia taką fotę znalazłem Edited July 31, 2024 by Adamo722 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thalgonis Posted July 31, 2024 Author Share Posted July 31, 2024 Nic nie wyciągali, powiększ sobie fotkę piątą Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klapouch Posted July 31, 2024 Share Posted July 31, 2024 Na pierwszy rzut oka mówię : co on takie koła krzywe z przodu. Potem patrzę na zdjęcie i wszystko jasne. Choć swoją drogą ciekawe, że aż tak to wyglądało. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kalor Posted August 1, 2024 Share Posted August 1, 2024 Takie moje głupie wrażenie może, ale czy silnik nie jest za nisko? Na wszystkich zdjęciach które oglądam on prawie dotyka klapy, czy to z wraku czy odrestaurowanych... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evildead Posted August 1, 2024 Share Posted August 1, 2024 Klocek na lewym błotniku był z drewna a nie farbowany... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thalgonis Posted August 1, 2024 Author Share Posted August 1, 2024 33 minuty temu, Kalor napisał: Takie moje głupie wrażenie może, ale czy silnik nie jest za nisko? Na wszystkich zdjęciach które oglądam on prawie dotyka klapy, czy to z wraku czy odrestaurowanych... Przecież napisałem w opisie, że to raczej SF Albo bardziej - jak zasugerował jeden z kolegów w innym wątku - powinienem napisać: wg instrukcji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kalor Posted August 1, 2024 Share Posted August 1, 2024 7 minut temu, Thalgonis napisał: Przecież napisałem w opisie, że to raczej SF Albo bardziej - jak zasugerował jeden z kolegów w innym wątku - powinienem napisać: wg instrukcji Nooo, bebechy w tym modelu na pierwszy rzut oka wyglądają poprawnie ale wymiarowo to się wszystko rozłazi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts