Thalgonis Napisano 31 Lipca Share Napisano 31 Lipca Ciałko, poniżej ukończony „mniejszy brat” esdeka 251, ale też do czego innego służył... Tu (wg Takoma): 24 Dywizja Pancerna, południowa Rosja, lato 1942 Prawdopodobnie jak zwykle SF - jeden z kolegów zwrócił uwagę, że z tymi oznaczeniami nie występował. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesioc Napisano 31 Lipca Share Napisano 31 Lipca Robi bardzo dobre wrażenie. Gratuluję efektu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 31 Lipca Share Napisano 31 Lipca (edytowane) Silnik mu wyciągnęli ale reszta jak malowanko mucha nie siada cholercia taką fotę znalazłem Edytowane 31 Lipca przez Adamo722 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 31 Lipca Autor Share Napisano 31 Lipca Nic nie wyciągali, powiększ sobie fotkę piątą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klapouch Napisano 31 Lipca Share Napisano 31 Lipca Na pierwszy rzut oka mówię : co on takie koła krzywe z przodu. Potem patrzę na zdjęcie i wszystko jasne. Choć swoją drogą ciekawe, że aż tak to wyglądało. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalor Napisano 1 Sierpnia Share Napisano 1 Sierpnia Takie moje głupie wrażenie może, ale czy silnik nie jest za nisko? Na wszystkich zdjęciach które oglądam on prawie dotyka klapy, czy to z wraku czy odrestaurowanych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 1 Sierpnia Share Napisano 1 Sierpnia Klocek na lewym błotniku był z drewna a nie farbowany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 1 Sierpnia Autor Share Napisano 1 Sierpnia 33 minuty temu, Kalor napisał: Takie moje głupie wrażenie może, ale czy silnik nie jest za nisko? Na wszystkich zdjęciach które oglądam on prawie dotyka klapy, czy to z wraku czy odrestaurowanych... Przecież napisałem w opisie, że to raczej SF Albo bardziej - jak zasugerował jeden z kolegów w innym wątku - powinienem napisać: wg instrukcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalor Napisano 1 Sierpnia Share Napisano 1 Sierpnia 7 minut temu, Thalgonis napisał: Przecież napisałem w opisie, że to raczej SF Albo bardziej - jak zasugerował jeden z kolegów w innym wątku - powinienem napisać: wg instrukcji Nooo, bebechy w tym modelu na pierwszy rzut oka wyglądają poprawnie ale wymiarowo to się wszystko rozłazi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi