FAHR Napisano 10 Sierpnia Share Napisano 10 Sierpnia Model to typowy "półkownik". Kupiony lata temu na fascynacji nowymi rosyjskimi zabawkami. Później entuzjazm opadł i tylko to wielkie pudło wk... o oko, zajmując miejsce w szafie więc " się wziąłem i się zmusiłem". Model bez historii, który pokazuje, że nie każdy musi nam wyjść tak jakbyśmy tego chcieli. Zapraszam do rzucenia okiem. 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 10 Sierpnia Share Napisano 10 Sierpnia Toaleta przenośna wymiata 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 10 Sierpnia Autor Share Napisano 10 Sierpnia 1 godzinę temu, Adamo722 napisał: Toaleta przenośna wymiata To już taki symbol tej wojny się zrobił, że nie mogłem się oprzeć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesioc Napisano 10 Sierpnia Share Napisano 10 Sierpnia Świetny! Jestem pod dużym wrażeniem. Gratuluję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin70 Napisano 10 Sierpnia Share Napisano 10 Sierpnia Kawal dobrej roboty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 10 Sierpnia Share Napisano 10 Sierpnia (edytowane) 19 godzin temu, FAHR napisał: Model to typowy "półkownik". Kupiony lata temu na fascynacji nowymi rosyjskimi zabawkami. Później entuzjazm opadł i tylko to wielkie pudło wk... o oko, zajmując miejsce w szafie więc " się wziąłem i się zmusiłem". Model bez historii, który pokazuje, że nie każdy musi nam wyjść tak jakbyśmy tego chcieli. Zapraszam do rzucenia okiem. Model jest spory więc pudło też nie mogło być gorsze. Bardzo fajnie ci wyszedł , z czego zrobiłeś daszek na tą komodą , kupny czy A. Słodowy pomagał ? Muszelka pokazuje co człowiek w polu potrzebuje. Pomyślałeś na jakąś podstaweczką ? Edytowane 11 Sierpnia przez bulik58 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 11 Sierpnia Share Napisano 11 Sierpnia Jaki z niego półkownik!!!!! Na Babarybie 20025 nasz gwarantowamą nagrodę w kategorii wojna na Ukrainie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 11 Sierpnia Share Napisano 11 Sierpnia (edytowane) Świetny model. Podoba się. Zdecydowanie nie nadaje się na półkownika. Edytowane 11 Sierpnia przez Endrju 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 11 Sierpnia Autor Share Napisano 11 Sierpnia Dzięki panowie za opinie:) 10 godzin temu, bulik58 napisał: Bardzo fajnie ci wyszedł , z czego zrobiłeś daszek na tą komodą , kupny czy A. Słodowy pomagał ? Muszelka pokazuje co człowiek w polu potrzebuje. Pomysłleś na jakąś podstaweczką ? Daszek jest zrobiony z osłon wziętych z modelu T-14, którego zrobiłem na "golasa" bez osłon bocznych. Podstawki nie będzie, tak jak wspomniałem- półkownik. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 11 Sierpnia Share Napisano 11 Sierpnia (edytowane) 5 minut temu, FAHR napisał: Podstawki nie będzie, tak jak wspomniałem- półkownik. Dobre hasło , przyznam szczerze iż dopiero teraz zajarzyłem . Co do osłon to miałeś b. dobry pomysł super to wygląda Edytowane 11 Sierpnia przez bulik58 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnajperTBG Napisano 11 Sierpnia Share Napisano 11 Sierpnia Czeburaszka i zaje##ny sracz pięknie to wygląda mi się podoba twój półkownik;) taki w sam raz na półkę z wywieszką ruskie niespełnione marzenia też mam taką półkę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 11 Sierpnia Autor Share Napisano 11 Sierpnia 4 godziny temu, SnajperTBG napisał: Czeburaszka i zaje##ny sracz pięknie to wygląda mi się podoba twój półkownik;) taki w sam raz na półkę z wywieszką ruskie niespełnione marzenia też mam taką półkę Hahaha, wiedziałem, że kibel zrobi robotę;))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 11 Sierpnia Share Napisano 11 Sierpnia 2 godziny temu, FAHR napisał: Hahaha, wiedziałem, że kibel zrobi robotę;))) Zabrzmi kuriozalnie ale ten kibelek faktycznie robi za wisienkę na torcie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 13 Sierpnia Share Napisano 13 Sierpnia Nie wiem co tam chciałeś z nim zrobić, że nie wyszło tak jak chciałeś, ale dobrze jest jak jest i mi się podoba. A mi paradoksalnie się już kibelki opatrzyły, za to namalowana twarz "Kulfona" robi robotę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 13 Sierpnia Autor Share Napisano 13 Sierpnia 46 minut temu, TAW napisał: za to namalowana twarz "Kulfona" robi robotę To miało być to, tak mniej więcej;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi