Skocz do zawartości

T-15 Armata Zvezda 1/35

FAHR

Rekomendowane odpowiedzi

Model to typowy "półkownik". Kupiony lata temu na fascynacji nowymi rosyjskimi zabawkami. Później entuzjazm opadł i tylko to wielkie pudło wk... o oko, zajmując miejsce w szafie więc " się wziąłem i się zmusiłem". Model bez historii, który pokazuje, że nie każdy musi nam wyjść tak jakbyśmy tego chcieli. 

Zapraszam do rzucenia okiem. 

IMG_20240810_131355.jpg

IMG_20240810_132137.jpg

IMG_20240810_131844.jpg

IMG_20240810_133116.jpg

IMG_20240810_133528.jpg

IMG_20240810_132424.jpg

IMG_20240810_132332.jpg

IMG_20240810_132716.jpg

IMG_20240810_133018.jpg

• Like 18

19 godzin temu, FAHR napisał:

Model to typowy "półkownik". Kupiony lata temu na fascynacji nowymi rosyjskimi zabawkami. Później entuzjazm opadł i tylko to wielkie pudło wk... o oko, zajmując miejsce w szafie więc " się wziąłem i się zmusiłem". Model bez historii, który pokazuje, że nie każdy musi nam wyjść tak jakbyśmy tego chcieli. 

Zapraszam do rzucenia okiem. 

Model jest spory więc pudło też nie mogło być gorsze. Bardzo fajnie ci wyszedł , z czego zrobiłeś daszek na tą komodą , kupny czy A. Słodowy pomagał ? Muszelka pokazuje co człowiek w polu potrzebuje. Pomyślałeś na jakąś podstaweczką ?

Edytowane przez bulik58
  • Thanks 1

Dzięki panowie za opinie:) 

10 godzin temu, bulik58 napisał:

Bardzo fajnie ci wyszedł , z czego zrobiłeś daszek na tą komodą , kupny czy A. Słodowy pomagał ? Muszelka pokazuje co człowiek w polu potrzebuje. Pomysłleś na jakąś podstaweczką ?

Daszek jest zrobiony z osłon wziętych z modelu T-14, którego zrobiłem na "golasa" bez osłon bocznych. 

Podstawki nie będzie, tak jak wspomniałem- półkownik. 

• Haha 1

5 minut temu, FAHR napisał:

Podstawki nie będzie, tak jak wspomniałem- półkownik. 

Dobre hasło , przyznam szczerze iż dopiero teraz zajarzyłem . Co do osłon to miałeś b. dobry pomysł super to wygląda 

Edytowane przez bulik58

Czeburaszka i zaje##ny sracz ❤️ pięknie to wygląda 😀 mi się podoba twój półkownik;) taki w sam raz na półkę z wywieszką ruskie niespełnione marzenia 🤣 też mam taką półkę 😉

• Thanks 1

4 godziny temu, SnajperTBG napisał:

Czeburaszka i zaje##ny sracz ❤️ pięknie to wygląda 😀 mi się podoba twój półkownik;) taki w sam raz na półkę z wywieszką ruskie niespełnione marzenia 🤣 też mam taką półkę 😉

Hahaha, wiedziałem, że kibel zrobi robotę;))) 

2 godziny temu, FAHR napisał:

Hahaha, wiedziałem, że kibel zrobi robotę;))) 

Zabrzmi kuriozalnie ale ten kibelek faktycznie robi za wisienkę na torcie. :mrgreen:

• Haha 1

Nie wiem co tam chciałeś z nim zrobić, że nie wyszło tak jak chciałeś, ale dobrze jest jak jest i mi się podoba. A mi paradoksalnie się już kibelki opatrzyły, za to namalowana twarz "Kulfona" robi robotę 😉 

• Thanks 1