krzychu83 Napisano 10 Sierpnia Share Napisano 10 Sierpnia Cześć Udało mi się coś sklecić ostatnimi czasy Humber Scout Car, 2 Brygada Pancerna, 1 Pułk Ułanów Krechowieckich, Włochy 1945r Model Bronco (nawet całkiem fajny), z kalkomanią od Star Decals. Koła od Hussar Production. Pozdrawiam i zapraszam do galerii Krzychu 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 10 Sierpnia Share Napisano 10 Sierpnia Fajny brzydal podoba się W pierwszej chwili nie wiedziałem gdzie przód ale dobrze, że fotki wnętrza wstawiłeś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu83 Napisano 10 Sierpnia Autor Share Napisano 10 Sierpnia 5 minut temu, Adamo722 napisał: Fajny brzydal podoba się Dzięki Jak to u Angoli, kreślili te pojazdy po kilku głębszych chyba 6 minut temu, Adamo722 napisał: W pierwszej chwili nie wiedziałem gdzie przód ale dobrze, że fotki wnętrza wstawiłeś Wstawiłem z warsztatu, bo ciężko dobrze doświetlić wnętrz e, żeby zdjęcie zrobić po złożeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SFModel Napisano 10 Sierpnia Share Napisano 10 Sierpnia Bardzo fajny model. Wysoki poziom. Podoba mi się. Ze smakiem wybrudzony, nie przesadzony. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 10 Sierpnia Share Napisano 10 Sierpnia Piękny Ci on. U mnie masz plusa za polskie malowanie. Elegancko zrobiony i fajnie pomalowany. Mam go w planach w tym malowaniu ale w 1:72. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesioc Napisano 10 Sierpnia Share Napisano 10 Sierpnia Bardzo efektowny. Szczególnie podoba mi się wnętrze! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin70 Napisano 10 Sierpnia Share Napisano 10 Sierpnia Fajny model szkoda tylko ze tego dopracowanego wnętrza nie bardzo widać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 11 Sierpnia Share Napisano 11 Sierpnia Szanowny Pan Nauczyciel znowu gwiazdorzy na forum. Bardzo fajny model. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu83 Napisano 11 Sierpnia Autor Share Napisano 11 Sierpnia 10 godzin temu, marcin70 napisał: Fajny model szkoda tylko ze tego dopracowanego wnętrza nie bardzo widać. W sensie jakby pod odpowiednim kątem doświetlić, to może dałoby się zrobić zdjęcia, na żywo jest w miarę to wszystko widoczne Godzinę temu, robertmodelarz napisał: Szanowny Pan Nauczyciel znowu gwiazdorzy na forum. Bardzo fajny model. Dzięki , ale do gwiazdora jeszcze daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 11 Sierpnia Share Napisano 11 Sierpnia 16 godzin temu, krzychu83 napisał: Cześć Udało mi się coś sklecić ostatnimi czasy Humber Scout Car, 2 Brygada Pancerna, 1 Pułk Ułanów Krechowieckich, Włochy 1945r Model Bronco (nawet całkiem fajny), z kalkomanią od Star Decals. Koła od Hussar Production. Pozdrawiam i zapraszam do galerii Krzychu Bardzo fajny Ulański Scout ci wyszedł , model rzadko obecnie widywany i jeden z nielicznych w polskich barwach. Pytanko - możliwym jest iż odkleiła ci się szybka przednia czy to wina fotki lub moich oczu? Ten model miał chyba figurkę z żywicy nie podpasowała ci ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu83 Napisano 11 Sierpnia Autor Share Napisano 11 Sierpnia 12 godzin temu, bulik58 napisał: Bardzo fajny Ulański Scout ci wyszedł , model rzadko obecnie widywany i jeden z nielicznych w polskich barwach. Pytanko - możliwym jest iż odkleiła ci się szybka przednia czy to wina fotki lub moich oczu? Ten model miał chyba figurkę z żywicy nie podpasowała ci ? Dzięki Co do szybki jest taka możliwość, bo klejona na clearfixa a on tak klei trochę na " słowo honoru". Figurki nie było w zestawie, coś mi świta że wypuścili kiedyś edycję z załogą...w każdym razie mój był bez figuranta 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 12 Sierpnia Share Napisano 12 Sierpnia Gratuluję modelu! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 12 Sierpnia Share Napisano 12 Sierpnia 16 godzin temu, krzychu83 napisał: Dzięki Co do szybki jest taka możliwość, bo klejona na clearfixa a on tak klei trochę na " słowo honoru". Figurki nie było w zestawie, coś mi świta że wypuścili kiedyś edycję z załogą...w każdym razie mój był bez figuranta Zaskoczyleś mnie trochę słowami ,, wypuścili kiedyś edycję z załogą,, a ja w pamięci miałem tylko jedną i to żywiczną. Dlatego przewertowałem internet i okazalo się iż Bronco wypuściło 3 modele tego pojazdu, z tego dwa identyczne i 1 taki jak twój. 1. Humber Scout Car MkI nr. 35009 z 1 figurką 2.Humber Scout Car MkI w/twin k-gun (D-day version) nr.35016 3.Humber Scout Car MkI nr. 35009SP z zestawem figurek https://www.mojehobby.pl/zdjecia/7/0/0/19950_rn.jpg 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi