Herod Napisano 12 Sierpnia Share Napisano 12 Sierpnia Nie ma co się rozwodzić. Mój samolot nr. 4. Dość leciwa Hasegawa, z kalkomanią jako-takiej jakości. Kamuflaż niezbyt ciekawy. Więcej pracowałem aero niż olejami. Samego Stukasa nie lubię. Jest duży... ale też brzydki. Zwłaszcza w tej wersji. Model przygotowany do gier - niektóre elementy usunąłem. Nie przetrwałyby zbyt długo. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianPoltorak Napisano 12 Sierpnia Share Napisano 12 Sierpnia Kalki coś nie siadły, czy to skrzydło, czy kołpak, strasznie srebrzą. Psują bardzo efekt końcowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herod Napisano 12 Sierpnia Autor Share Napisano 12 Sierpnia Istotnie. Te kalki to... nędza. Albo zostałem przez nie zaskoczony. Na innych moich modelach z reguły nie ma problemu. Wykonałem standardową procedurę (błyszczący lakier pod kalki itd), a te i tak błyszczą się gdy mowa o ich przezroczystych elementach. Przynajmniej się nie rozpadły. To nie był zbyt fajny zestaw i ciekawi mnie jakby mi się pracowało z Italerowskim odpowiednikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 12 Sierpnia Share Napisano 12 Sierpnia 42 minuty temu, Herod napisał: Istotnie. Te kalki to... nędza. Albo zostałem przez nie zaskoczony. Typowa stara Hasegawa, gruba, żółknie i lubi błyszczeć. Ponakłuwaj delikatnie i podlej Solem tak, żeby wszedł pod kalkę. Powinno pomóc. Odcienie na górze trochę mi nie leżą, ale całość całkiem smakowita . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 12 Sierpnia Share Napisano 12 Sierpnia Ładny model. Podoba mi się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 14 Sierpnia Share Napisano 14 Sierpnia Czytałem książkę o Rudlu,miał facet przygody.Model spoko . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herod Napisano 16 Sierpnia Autor Share Napisano 16 Sierpnia Dziękuję za miłe słowa. Postaram się zapamiętać sposób na te kalki. Choć mam nadzieję, że Hasegawa szybko u mnie się znów nie pojawi. Przynajmniej nie z ich kalkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 16 Sierpnia Share Napisano 16 Sierpnia 43 minuty temu, Herod napisał: Choć mam nadzieję, że Hasegawa szybko u mnie się znów nie pojawi. Przynajmniej nie z ich kalkami. Same modele Hasegawy nadal trzymają poziom, inne kalki zawsze można znaleźć . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 17 Sierpnia Share Napisano 17 Sierpnia Lubię oglądać Twoje prace ale wrzucałbyś zdjęcia w ramach 2000x2000. Te 6k to się strasznie długo wczytują. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi