kozborn Napisano 8 Września Share Napisano 8 Września 18 minut temu, Xmen napisał: Obawiam się że płonne twe nadzieje i nie jest to ostatnie słowo kolegi @abtbw tym temacie. Jego prawo. Ja też jestem sentymentalny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 8 Września Share Napisano 8 Września 27 minut temu, kozborn napisał: Jego prawo. Ale ja tego nie neguję. Zresztą nie było tematu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 8 Września Autor Share Napisano 8 Września 13 godzin temu, kozborn napisał: A ja się wyłamię - mnie się już śledzie sprzykryły i opatrzyły i jeśli to zapowiedź końca - to cieszę się Szanuję twój głos - mamy demokrację i każdy ma prawo napisać to, co ma na myśli 13 godzin temu, kozborn napisał: i trzymam za słowo Daj spokój, przecież napisałem że to "chyba" ostatni śledź na dzień dzisiejszy. Ale że to było wczoraj to bardzo poważnie trzeba wziąć pod uwagę to co pisze @Xmen. Ale żebyś tak całkowicie nie upadł na duchu - to żadnego "śledziowego" warsztatu już prowadzić nie będę. A przynajmniej w tym roku 12 godzin temu, Xmen napisał: i nie jest to ostatnie słowo kolegi @abtbw tym temacie. "The drone" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi