Polosss Napisano 25 Sierpnia Share Napisano 25 Sierpnia Witam, Czas na coś współczesnego. Zaczynam F-35B w konfiguracji do pionowego lądowania. Budowa będzie raczej bez żadnych dodatków. Położyłem X-18 jako podkład na kilka elementów, które będę ogarniał w pierwszej kolejności. Dość mocno skomplikowane jest malowanie tego modelu. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polosss Napisano 1 Września Autor Share Napisano 1 Września Mała aktualizacja. Wanna kokpitu ogarnięta i spasowana na sucho do kadłuba. Pomalowałem też wnękę przedniego podwozia, gondolę oraz górną i dolną turbinę. Wszystko spasowane na sucho do kadłuba. Wnęka czeka na washa i będzie można zacząć klejenie. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 1 Września Share Napisano 1 Września Follołuję. A gdy myślę o malowaniu tego pierdyliarda zygzaczków: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polosss Napisano 20 Października Autor Share Napisano 20 Października Mały postęp prac. Pomalowałem komory podwozia i uzbrojenia oraz mocowanie dyszy wylotowej silnika. Wszystko podane lekkiemu brudzeniu i spasowane na sucho do kadłuba. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 20 Października Share Napisano 20 Października 1 minutę temu, Polosss napisał: Mały postęp prac. Mały, ale efektowny. Bardzo dobrze to wygląda . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smialus Napisano 21 Października Share Napisano 21 Października Sama ta komora robi ogromne wrażenie w tych kolorach. Czekam na update, bo naprawdę zacnie to wygląda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek Napisano 21 Października Share Napisano 21 Października Świetna robota. Miło popatrzeć. Zdziwiła mnie trochę ta metoda malowania elementów przed wycięciem z ramki ale skoro działa to znaczy że jest dobra. No i trochę szkoda że nie „nasz” no ale to przecież wersja nie dla nas. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polosss Napisano 26 Października Autor Share Napisano 26 Października Zacząłem ogarniać dyszę silnika. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polosss Napisano 26 Października Autor Share Napisano 26 Października W dniu 21.10.2024 o 15:44, jacek napisał: Świetna robota. Miło popatrzeć. Zdziwiła mnie trochę ta metoda malowania elementów przed wycięciem z ramki ale skoro działa to znaczy że jest dobra. No i trochę szkoda że nie „nasz” no ale to przecież wersja nie dla nas. Jeszcze kiedyś kupię wersję A i zrobi się F-35 w naszym malowaniu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polosss Napisano 3 Listopada Autor Share Napisano 3 Listopada Długi weekend i dysza silnika właściwie ogarnięta. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 3 Listopada Share Napisano 3 Listopada Pięknie to wygląda . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek Napisano 4 Listopada Share Napisano 4 Listopada Fachowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi