Merten Napisano 26 Sierpnia Share Napisano 26 Sierpnia Wrzucam jako ciekawostkę, bo tego producenta tu jeszcze nie było. Coraz więcej tego powstaje (w sensie wydruków 3D). Byłem ciekaw jak wygląda i... wygląda bardzo ok. Model dość prosty z ograniczoną ilością części, ale fajnie odwzorowanych. Największe wyzwanie, to chyba będzie wycinanie. Poza tym przyjechał z Francji dość miękki, więc na razie trzymam na słońcu. Tak ma wyglądać, a niżej zdjęcia z zawartości pudełka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 26 Sierpnia Share Napisano 26 Sierpnia przydałby się większy zoom szczególnie na detale (nity) czy fragmenty łukowe/kuliste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merten Napisano 26 Sierpnia Autor Share Napisano 26 Sierpnia No racja. Proszę bardzo. Trochę kombinowałem z oświetleniem. Ciekawe na czym drukowali... 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 27 Sierpnia Share Napisano 27 Sierpnia wygląda to całkiem nieźle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
India Napisano 27 Sierpnia Share Napisano 27 Sierpnia Dzięki za info. Temat ciekawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merten Napisano 23 Września Autor Share Napisano 23 Września (edytowane) Taki suplement jeszcze, bo uważam, że jak ktoś świadczy dobry serwis, to warto chwalić. Dziś ze skrzynki wyjąłem elementy fototrawione do tejże haubicy. Ani nie domawiałem, ani nie prosiłem. Producent uznał, że mogą wyglądać lepiej niż z wydruku 3D więc sam z siebie, bez pytania dosłał. Wow. Zaimponowali mi. Edytowane 23 Września przez Merten Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 25 Września Super Moderator Share Napisano 25 Września Duża pomyłka z tym słońcem, łatwiej odcinać właśnie nie naświetloną żywicę nie pęka tak łatwo. Dopiero potem naświetlić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merten Napisano 27 Września Autor Share Napisano 27 Września (edytowane) Na słońcu trzymam tylko bazę, która już jest wycięta i prostuje się pod naciskiem dwóch butelek piwa. Gruba jest a strasznie się sfalowała. Resztę będę i tak podgrzewał przed wycięciem. Woda około 45 stopni na minutę i powinno być jak po maśle. Edytowane 27 Września przez Merten Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi