FAHR Napisano 13 Września 2024 Share Napisano 13 Września 2024 "Silni, zwarci i gotowi" czyli 3 Batalion Pancerny na manewrach, maj 1939. Koncept podobny to mojego wcześniejszego modelu, inspiracja zdjęciem z epoki. Model zawiera metalową lufę i klakson od Mastera oraz elementy zawieszenia i siatki wentylacyjne od kolegi SnaQ. Pierwsza figurka w życiu (od Ścibora) , więc wykonanie najwyższych lotów nie jest, ale od czegoś trzeba zacząć. Zapraszam do zapoznania się z galerią. 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 13 Września 2024 Share Napisano 13 Września 2024 Fajny scenka podoba się Pasuje mi dynamika i myślę że jeszcze można dołożyć efekty otoczenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 13 Września 2024 Share Napisano 13 Września 2024 Fajny model. Podoba się. Jakimi farbkami malowałeś? Podstawka dynamiczna. Podoba się. W co ubrany jest czołgista? Czy to na pewno ubiór z epoki? Na podstawce brakuje chyba jednego śladu gąsienicy no chyba, że gość ciął w poprzek drogi gąsienicowym rowerem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 13 Września 2024 Autor Share Napisano 13 Września 2024 (edytowane) 19 minut temu, Endrju napisał: Fajny model. Podoba się. Jakimi farbkami malowałeś? Podstawka dynamiczna. Podoba się. W co ubrany jest czołgista? Czy to na pewno ubiór z epoki? Farby Tamiya xf 88,89,90. Czołgista ma kombinezon dla broni technicznych oraz haubę pancerną nowego wzoru przeznaczoną do pracy z radiostacją. Edytowane 13 Września 2024 przez FAHR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 14 Września 2024 Share Napisano 14 Września 2024 Fajna scenka i bardzo historyczne porównanie. Polskie modyfikacje zagranicznych konstrukcji. Bardzo dynamiczne ujęcie jadącego czołgu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 15 Września 2024 Share Napisano 15 Września 2024 Jedne z lepszych wykonań 7TP jakie widziałem. Bardzo staranne i schludne malowanie i nieprzesadzone brudzenie świetnie prezentują się w tym oświetleniu. Udane przeniesienie modelu na grunt dobrze znanego zdjęcia - to już prawie kolekcja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 15 Września 2024 Autor Share Napisano 15 Września 2024 3 godziny temu, TAW napisał: Udane przeniesienie modelu na grunt dobrze znanego zdjęcia - to już prawie kolekcja Hehe no taki sobie film wkręciłem, żeby móc postawić obok siebie te nasze wozy z różnych epok ale w podobnej sytuacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 13 Października 2024 Share Napisano 13 Października 2024 (edytowane) Też kiedyś podobną scenę popełniłem tylko w mniejszej skali. Edytowane 13 Października 2024 przez czak45 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesioc Napisano 13 Października 2024 Share Napisano 13 Października 2024 Obie scenki świetne! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi