FAHR Napisano 13 Września Share Napisano 13 Września "Silni, zwarci i gotowi" czyli 3 Batalion Pancerny na manewrach, maj 1939. Koncept podobny to mojego wcześniejszego modelu, inspiracja zdjęciem z epoki. Model zawiera metalową lufę i klakson od Mastera oraz elementy zawieszenia i siatki wentylacyjne od kolegi SnaQ. Pierwsza figurka w życiu (od Ścibora) , więc wykonanie najwyższych lotów nie jest, ale od czegoś trzeba zacząć. Zapraszam do zapoznania się z galerią. 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 13 Września Share Napisano 13 Września Fajny scenka podoba się Pasuje mi dynamika i myślę że jeszcze można dołożyć efekty otoczenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 13 Września Share Napisano 13 Września Fajny model. Podoba się. Jakimi farbkami malowałeś? Podstawka dynamiczna. Podoba się. W co ubrany jest czołgista? Czy to na pewno ubiór z epoki? Na podstawce brakuje chyba jednego śladu gąsienicy no chyba, że gość ciął w poprzek drogi gąsienicowym rowerem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 13 Września Autor Share Napisano 13 Września (edytowane) 19 minut temu, Endrju napisał: Fajny model. Podoba się. Jakimi farbkami malowałeś? Podstawka dynamiczna. Podoba się. W co ubrany jest czołgista? Czy to na pewno ubiór z epoki? Farby Tamiya xf 88,89,90. Czołgista ma kombinezon dla broni technicznych oraz haubę pancerną nowego wzoru przeznaczoną do pracy z radiostacją. Edytowane 13 Września przez FAHR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 14 Września Share Napisano 14 Września Fajna scenka i bardzo historyczne porównanie. Polskie modyfikacje zagranicznych konstrukcji. Bardzo dynamiczne ujęcie jadącego czołgu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 15 Września Share Napisano 15 Września Jedne z lepszych wykonań 7TP jakie widziałem. Bardzo staranne i schludne malowanie i nieprzesadzone brudzenie świetnie prezentują się w tym oświetleniu. Udane przeniesienie modelu na grunt dobrze znanego zdjęcia - to już prawie kolekcja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 15 Września Autor Share Napisano 15 Września 3 godziny temu, TAW napisał: Udane przeniesienie modelu na grunt dobrze znanego zdjęcia - to już prawie kolekcja Hehe no taki sobie film wkręciłem, żeby móc postawić obok siebie te nasze wozy z różnych epok ale w podobnej sytuacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 13 Października Share Napisano 13 Października (edytowane) Też kiedyś podobną scenę popełniłem tylko w mniejszej skali. Edytowane 13 Października przez czak45 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesioc Napisano 13 Października Share Napisano 13 Października Obie scenki świetne! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi