SnajperTBG Posted October 5, 2024 Share Posted October 5, 2024 Cześć. Zawsze mi brakowało fajnej 80ki w kolekcji. Wybór padł na Trumpetera w wersji BVM z wystawy Forum Army. Model kleiłem bez ciśnienia prosto z pudła. Z dodatków zastosuje później na sam koniec antenę metalową i pewnie kłodę z balsy do wyjazdu z błota. Sam model uważam za całkiem ok chociaż miałem problemy z przednią płytą opancerzenia na na kadłubie... poszedł cyjaniakryl i jest ok. Co do firmy to mam wrażenie że siedli na laurach i nie idą w lepszy detal . Tylko siedli na dupie i klepią modele wg jednego wzoru z możliwością dodatnia kilku wyprasek celem zmiany wzoru modernizacji. Po sklejeniu modelu zostało więcej jak połowa wyprasek z częściami Malowanie będzie całe zielone bez zetek etc. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnajperTBG Posted October 5, 2024 Author Share Posted October 5, 2024 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnajperTBG Posted October 5, 2024 Author Share Posted October 5, 2024 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandrivecs Posted October 5, 2024 Share Posted October 5, 2024 No... Do przodu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertmodelarz Posted October 6, 2024 Share Posted October 6, 2024 Fajny jest ten model- dodatkowy pancerz na bocznych fartuchach robi robotę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
copycat Posted October 9, 2024 Share Posted October 9, 2024 (edited) To zdjęcie od Roberta to już legenda. Czołg zdobyty przez Ukraińców i nazwany Bunny. Mocno go przerobili, na youtube znajdziesz cały filmik z garażu, w roli głównej T-80 Bunny. A tak go przerobili A tak skończył, miałem taki pomysł na podstawkę: edit jeszcze jedna stop klatka a youtuba Edited October 9, 2024 by copycat 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
copycat Posted October 9, 2024 Share Posted October 9, 2024 A i jeszcze jedno, może będzie ci się chciało przewody dorobić. Zdjęcie z portalu Karopka.ru rewelacyjny model T-80 z RPG plus Trumpeter evo, 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzesioc Posted October 9, 2024 Share Posted October 9, 2024 12 minut temu, copycat napisał: A i jeszcze jedno, może będzie ci się chciało przewody dorobić. Zdjęcie z portalu Karopka.ru rewelacyjny model T-80 z RPG plus Trumpeter evo, Brzmi jak wyzwanie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts