SnajperTBG Napisano 5 Października Share Napisano 5 Października Cześć. Zawsze mi brakowało fajnej 80ki w kolekcji. Wybór padł na Trumpetera w wersji BVM z wystawy Forum Army. Model kleiłem bez ciśnienia prosto z pudła. Z dodatków zastosuje później na sam koniec antenę metalową i pewnie kłodę z balsy do wyjazdu z błota. Sam model uważam za całkiem ok chociaż miałem problemy z przednią płytą opancerzenia na na kadłubie... poszedł cyjaniakryl i jest ok. Co do firmy to mam wrażenie że siedli na laurach i nie idą w lepszy detal . Tylko siedli na dupie i klepią modele wg jednego wzoru z możliwością dodatnia kilku wyprasek celem zmiany wzoru modernizacji. Po sklejeniu modelu zostało więcej jak połowa wyprasek z częściami Malowanie będzie całe zielone bez zetek etc. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnajperTBG Napisano 5 Października Autor Share Napisano 5 Października 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnajperTBG Napisano 5 Października Autor Share Napisano 5 Października 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 5 Października Share Napisano 5 Października No... Do przodu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 6 Października Share Napisano 6 Października Fajny jest ten model- dodatkowy pancerz na bocznych fartuchach robi robotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 9 Października Share Napisano 9 Października (edytowane) To zdjęcie od Roberta to już legenda. Czołg zdobyty przez Ukraińców i nazwany Bunny. Mocno go przerobili, na youtube znajdziesz cały filmik z garażu, w roli głównej T-80 Bunny. A tak go przerobili A tak skończył, miałem taki pomysł na podstawkę: edit jeszcze jedna stop klatka a youtuba Edytowane 9 Października przez copycat 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 9 Października Share Napisano 9 Października A i jeszcze jedno, może będzie ci się chciało przewody dorobić. Zdjęcie z portalu Karopka.ru rewelacyjny model T-80 z RPG plus Trumpeter evo, 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesioc Napisano 9 Października Share Napisano 9 Października 12 minut temu, copycat napisał: A i jeszcze jedno, może będzie ci się chciało przewody dorobić. Zdjęcie z portalu Karopka.ru rewelacyjny model T-80 z RPG plus Trumpeter evo, Brzmi jak wyzwanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi