kolejny-Wojtek Napisano 6 Października Share Napisano 6 Października model od Revella z kalkami 62 decals. I teraz pytanie do szanownej publiki- co tu jest nie teges. Oglądnijcie, podumajcie, powiedzcie. Ktoś tu ewidentnie spartolił United Kingdom. Pozdrawiam Wojtek 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JWM Napisano 28 Października Share Napisano 28 Października W dniu 6.10.2024 o 04:30, kolejny-Wojtek napisał: model od Revella z kalkami 62 decals. I teraz pytanie do szanownej publiki- co tu jest nie teges. Oglądnijcie, podumajcie, powiedzcie. Ktoś tu ewidentnie spartolił United Kingdom. Pozdrawiam Wojtek że napisane powinno być na złoto/żółto? https://www.camaust.com.au/wp-content/uploads/2021/12/g-xatw-government-of-the-united-kingdom-airbus-a321-253nx_PlanespottersNet_1192895_1ecf086e97_o.jpg Model bardzo OK Pozdrawiam J-W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 28 Października Share Napisano 28 Października Drzwi panie za dużo i wyjścia ewakuacyjne w złych miejscach. Generalnie jak dla mnie jest jeszcze za niski. Ale całość bardzo fajna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano 28 Października Share Napisano 28 Października Dziób,okna kokpitowe, gdzie wyjścia na skrzydła? no i krolestwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 28 Października Share Napisano 28 Października 1 godzinę temu, barszczo napisał: za niski to "stał się" Drimlajner na lotnisku w Katarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolejny-Wojtek Napisano 28 Października Autor Share Napisano 28 Października (edytowane) Kolego Barszczo można na Ciebie liczyć, widać wiedza "pasażerska" wynika z więcej niż z hobby. A bylo tak. Zawaliłem tzw . risercz. Dopiero kładąc okna, od tyłu, zauważyłem że model nie ma wyrytych drzwi na skrzydło a ma wyryte duże dzwi przed skrzydłem. Za póżno było na szpachlowanie. Oczywiście zmieniłem pozycję nazwy przewożnika bo nie zmieściło by sie z przodu. Pozdrawiam Wojtek Edytowane 28 Października przez kolejny-Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi