Sasini Napisano 8 Października Share Napisano 8 Października Witam, mam przyjemność przedstawić powstający projekt nowej konwersji PT-91 Na razie w fazie głębokich poprawek, więc proszę traktować poniższe skriny jako progres. Skala, oczywiście 1/35 Więcej informacji już niedługo 12 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesioc Napisano 8 Października Share Napisano 8 Października Świetne info! Jaki model będzie bazą konwersji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 8 Października Share Napisano 8 Października (edytowane) B.dobra wiadomość , czy taka opcja wchodzi w rachubę? Edytowane 8 Października przez bulik58 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sasini Napisano 8 Października Autor Share Napisano 8 Października 1 godzinę temu, grzesioc napisał: Świetne info! Jaki model będzie bazą konwersji? Das Werk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 8 Października Share Napisano 8 Października 4 godziny temu, Sasini napisał: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek13 Napisano 9 Października Share Napisano 9 Października A do 72 dałoby radę zmniejszyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sasini Napisano 9 Października Autor Share Napisano 9 Października 6 godzin temu, mysiek13 napisał: A do 72 dałoby radę zmniejszyć? Dałoby ale nie planuję tego na razie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YK3D Napisano 10 Października Share Napisano 10 Października PT- 91 Twardy już od dawna jest we wszystkich skalach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan_Kurt Napisano 10 Października Share Napisano 10 Października Godzinę temu, YK3D napisał: PT- 91 Twardy już od dawna jest we wszystkich skalach A to nie może być kolejny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobreMzimu Napisano 10 Października Share Napisano 10 Października 15 minut temu, Kapitan_Kurt napisał: A to nie może być kolejny? Jak będzie lepszy, to tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YK3D Napisano 10 Października Share Napisano 10 Października 3 godziny temu, DobreMzimu napisał: Jak będzie lepszy, to tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YK3D Napisano 10 Października Share Napisano 10 Października W dniu 9.10.2024 o 10:25, mysiek13 napisał: A do 72 dałoby radę zmniejszyć? Ten w 1:72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sasini Napisano 10 Października Autor Share Napisano 10 Października Nie rozumiem… i co w związku z tym? Twój produkt nie wyklucza tego, że każdy może próbować zrobić to lepiej. Rynek jest otwarty, a ja będę jedną z tych osób która się tego podejmie. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YK3D Napisano 10 Października Share Napisano 10 Października Nie ma sprawy, możesz rysować. Ja tylko podzieliłem się informacją że był narysowany. jak dla mnie lepiej rysować te , czego jeszcze nie ma 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 10 Października Share Napisano 10 Października 5 godzin temu, Kapitan_Kurt napisał: A to nie może być kolejny? Cytując klasyka: Było cymbalistów wielu, Ale żaden z nich nie śmiał zagrać przy Jankielu (Jankiel przez całą zimę nie wiedzieć gdzie bawił, Teraz się nagle z głównym sztabem wojska zjawił). Wiedzą wszyscy, że mu nikt na tym instrumencie Nie wyrówna w biegłości, w guście i w talencie. Proszą, ażeby zagrał, podają cymbały; [...] 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sasini Napisano 10 Października Autor Share Napisano 10 Października (edytowane) 3 godziny temu, YK3D napisał: Nie ma sprawy, możesz rysować. Ja tylko podzieliłem się informacją że był narysowany. jak dla mnie lepiej rysować te , czego jeszcze nie ma Dziękuję za pozwolenie I jeśli już to się trochę przyczepię, rysować to można na papierze kredkami lub ołówkiem. Tutaj mówimy o modelowaniu 3D z elementem rzeźbienia (worek jarzma armaty). Jest to zasadnicza różnica. Co do tego jaki projekt warto robić, a jaki nie pozostawię bez komentarza, ponieważ uważam że to kwestia indywidualna. Edytowane 10 Października przez Sasini 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 10 Października Share Napisano 10 Października 14 minut temu, Sasini napisał: Dziękuję za pozwolenie I jeśli już to się trochę przyczepię, rysować to można na papierze kredkami lub ołówkiem. Tutaj mówimy o modelowaniu 3D z elementem rzeźbienia (worek jarzma armaty). Jest to zasadnicza różnica. Co do tego jaki projekt warto robić, a jaki nie pozostawię bez komentarza, ponieważ uważam że to kwestia indywidualna. Bardzo proszę o dopisanie mojej skromnej sklejającej wypraski osoby do listy kolejkowej. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 10 Października Share Napisano 10 Października (edytowane) 10 godzin temu, YK3D napisał: PT- 91 Twardy już od dawna jest we wszystkich skalach 4 godziny temu, YK3D napisał: Nie ma sprawy, możesz rysować. Ja tylko podzieliłem się informacją że był narysowany. jak dla mnie lepiej rysować te , czego jeszcze nie ma To jest forum modelarskie nie rysownicze , osób typu Lutczyn, Mleczko czy Raczkowski z pewnością tu nie znajdziesz. Wspomniałeś iż ,, PT-91 Twardy już od dawna jest we wszystkich skalach ,, to bardzo dobrze iż powstaje kolejny, w końcu każdy będzie mógł wybrać ten najlepszy. Może zmień podejście do modeli, zacznij je traktować jak posiłek , czyli jeśli ci nie odpowiada to nie jesz i jesteś głodny a w tym wypadku nie kupujesz i zaoszczędziłeś kasę.? P.S. Czy to jeden z tych rysunków o których pisałeś? PT-91 Twardy at the Old Market Square in Poznań 54 minuty temu, robertmodelarz napisał: Bardzo proszę o dopisanie mojej skromnej sklejającej wypraski osoby do listy kolejkowej. Tylko kobiety i to w widocznej ciąży kupują bez kolejki , ja już stoję 2 dzień Edytowane 10 Października przez bulik58 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TM48 Napisano 10 Października Share Napisano 10 Października 17 minut temu, bulik58 napisał: Może zmień podejście do modeli, zacznij je traktować jak posiłek , czyli jeśli ci nie odpowiada to nie jesz i jesteś głodny a w tym wypadku nie kupujesz i zaoszczędziłeś kasę.? Naprawdę nikt nie zrozumiał, że gość zwyczajnie chciał zareklamować swój produkt w cudzym wątku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sasini Napisano 10 Października Autor Share Napisano 10 Października Teraz, TM48 napisał: Naprawdę nikt nie zrozumiał, że gość zwyczajnie chciał zareklamować swój produkt w cudzym wątku? Zrozumiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan_Kurt Napisano 10 Października Share Napisano 10 Października Każdy zrozumiał, każdy zignorował 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KP.Taurus Napisano 10 Października Share Napisano 10 Października Skoro kolejka się ustawia, to proszę i moją skromną osobę zapisać do ogonka. Po zestawie na Leo 2PL biorę w ciemno. A skoro to zestaw do Amusinga, to mam pytanie czy konwersja będzie również uwzględniała zmiany w wyposażeniu wnętrza? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesioc Napisano 10 Października Share Napisano 10 Października 6 minut temu, KP.Taurus napisał: Skoro kolejka się ustawia, to proszę i moją skromną osobę zapisać do ogonka. Po zestawie na Leo 2PL biorę w ciemno. A skoro to zestaw do Amusinga, to mam pytanie czy konwersja będzie również uwzględniała zmiany w wyposażeniu wnętrza? Bazą ma być zestaw Das Werk (patrz odpowiedź @Sasinipowyżej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan_Kurt Napisano 10 Października Share Napisano 10 Października 7 minut temu, KP.Taurus napisał: Skoro kolejka się ustawia, to proszę i moją skromną osobę zapisać do ogonka. Po zestawie na Leo 2PL biorę w ciemno. A skoro to zestaw do Amusinga, to mam pytanie czy konwersja będzie również uwzględniała zmiany w wyposażeniu wnętrza? Zlituj się, oszczędź... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KP.Taurus Napisano 10 Października Share Napisano 10 Października 10 minut temu, Kapitan_Kurt napisał: Zlituj się, oszczędź... Kapitanie, ależ to to samo https://www.scalemates.com/pl/kits/das-werk-dw35032-t-72m--1396732 Das Werk to tylko przepakowało Amusinga bez wnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi