Sasini Napisano 8 Października 2024 Napisano 8 Października 2024 Witam, mam przyjemność przedstawić powstający projekt nowej konwersji PT-91 Na razie w fazie głębokich poprawek, więc proszę traktować poniższe skriny jako progres. Skala, oczywiście 1/35 Więcej informacji już niedługo 12 1 Cytuj
grzesioc Napisano 8 Października 2024 Napisano 8 Października 2024 Świetne info! Jaki model będzie bazą konwersji? Cytuj
bulik58 Napisano 8 Października 2024 Napisano 8 Października 2024 (edytowane) B.dobra wiadomość , czy taka opcja wchodzi w rachubę? Edytowane 8 Października 2024 przez bulik58 1 2 Cytuj
Sasini Napisano 8 Października 2024 Autor Napisano 8 Października 2024 1 godzinę temu, grzesioc napisał: Świetne info! Jaki model będzie bazą konwersji? Das Werk 1 Cytuj
Flachenty Napisano 8 Października 2024 Napisano 8 Października 2024 4 godziny temu, Sasini napisał: 1 Cytuj
mysiek13 Napisano 9 Października 2024 Napisano 9 Października 2024 A do 72 dałoby radę zmniejszyć? Cytuj
Sasini Napisano 9 Października 2024 Autor Napisano 9 Października 2024 6 godzin temu, mysiek13 napisał: A do 72 dałoby radę zmniejszyć? Dałoby ale nie planuję tego na razie 1 Cytuj
YK3D Napisano 10 Października 2024 Napisano 10 Października 2024 PT- 91 Twardy już od dawna jest we wszystkich skalach Cytuj
Kapitan_Kurt Napisano 10 Października 2024 Napisano 10 Października 2024 Godzinę temu, YK3D napisał: PT- 91 Twardy już od dawna jest we wszystkich skalach A to nie może być kolejny? Cytuj
DobreMzimu Napisano 10 Października 2024 Napisano 10 Października 2024 15 minut temu, Kapitan_Kurt napisał: A to nie może być kolejny? Jak będzie lepszy, to tak. Cytuj
YK3D Napisano 10 Października 2024 Napisano 10 Października 2024 3 godziny temu, DobreMzimu napisał: Jak będzie lepszy, to tak. Cytuj
YK3D Napisano 10 Października 2024 Napisano 10 Października 2024 W dniu 9.10.2024 o 10:25, mysiek13 napisał: A do 72 dałoby radę zmniejszyć? Ten w 1:72 Cytuj
Sasini Napisano 10 Października 2024 Autor Napisano 10 Października 2024 Nie rozumiem… i co w związku z tym? Twój produkt nie wyklucza tego, że każdy może próbować zrobić to lepiej. Rynek jest otwarty, a ja będę jedną z tych osób która się tego podejmie. 6 Cytuj
YK3D Napisano 10 Października 2024 Napisano 10 Października 2024 Nie ma sprawy, możesz rysować. Ja tylko podzieliłem się informacją że był narysowany. jak dla mnie lepiej rysować te , czego jeszcze nie ma 2 Cytuj
robertmodelarz Napisano 10 Października 2024 Napisano 10 Października 2024 5 godzin temu, Kapitan_Kurt napisał: A to nie może być kolejny? Cytując klasyka: Było cymbalistów wielu, Ale żaden z nich nie śmiał zagrać przy Jankielu (Jankiel przez całą zimę nie wiedzieć gdzie bawił, Teraz się nagle z głównym sztabem wojska zjawił). Wiedzą wszyscy, że mu nikt na tym instrumencie Nie wyrówna w biegłości, w guście i w talencie. Proszą, ażeby zagrał, podają cymbały; [...] 1 1 Cytuj
Sasini Napisano 10 Października 2024 Autor Napisano 10 Października 2024 (edytowane) 3 godziny temu, YK3D napisał: Nie ma sprawy, możesz rysować. Ja tylko podzieliłem się informacją że był narysowany. jak dla mnie lepiej rysować te , czego jeszcze nie ma Dziękuję za pozwolenie I jeśli już to się trochę przyczepię, rysować to można na papierze kredkami lub ołówkiem. Tutaj mówimy o modelowaniu 3D z elementem rzeźbienia (worek jarzma armaty). Jest to zasadnicza różnica. Co do tego jaki projekt warto robić, a jaki nie pozostawię bez komentarza, ponieważ uważam że to kwestia indywidualna. Edytowane 10 Października 2024 przez Sasini 3 Cytuj
robertmodelarz Napisano 10 Października 2024 Napisano 10 Października 2024 14 minut temu, Sasini napisał: Dziękuję za pozwolenie I jeśli już to się trochę przyczepię, rysować to można na papierze kredkami lub ołówkiem. Tutaj mówimy o modelowaniu 3D z elementem rzeźbienia (worek jarzma armaty). Jest to zasadnicza różnica. Co do tego jaki projekt warto robić, a jaki nie pozostawię bez komentarza, ponieważ uważam że to kwestia indywidualna. Bardzo proszę o dopisanie mojej skromnej sklejającej wypraski osoby do listy kolejkowej. 2 Cytuj
bulik58 Napisano 10 Października 2024 Napisano 10 Października 2024 (edytowane) 10 godzin temu, YK3D napisał: PT- 91 Twardy już od dawna jest we wszystkich skalach 4 godziny temu, YK3D napisał: Nie ma sprawy, możesz rysować. Ja tylko podzieliłem się informacją że był narysowany. jak dla mnie lepiej rysować te , czego jeszcze nie ma To jest forum modelarskie nie rysownicze , osób typu Lutczyn, Mleczko czy Raczkowski z pewnością tu nie znajdziesz. Wspomniałeś iż ,, PT-91 Twardy już od dawna jest we wszystkich skalach ,, to bardzo dobrze iż powstaje kolejny, w końcu każdy będzie mógł wybrać ten najlepszy. Może zmień podejście do modeli, zacznij je traktować jak posiłek , czyli jeśli ci nie odpowiada to nie jesz i jesteś głodny a w tym wypadku nie kupujesz i zaoszczędziłeś kasę.? P.S. Czy to jeden z tych rysunków o których pisałeś? PT-91 Twardy at the Old Market Square in Poznań 54 minuty temu, robertmodelarz napisał: Bardzo proszę o dopisanie mojej skromnej sklejającej wypraski osoby do listy kolejkowej. Tylko kobiety i to w widocznej ciąży kupują bez kolejki , ja już stoję 2 dzień Edytowane 10 Października 2024 przez bulik58 4 Cytuj
TM48 Napisano 10 Października 2024 Napisano 10 Października 2024 17 minut temu, bulik58 napisał: Może zmień podejście do modeli, zacznij je traktować jak posiłek , czyli jeśli ci nie odpowiada to nie jesz i jesteś głodny a w tym wypadku nie kupujesz i zaoszczędziłeś kasę.? Naprawdę nikt nie zrozumiał, że gość zwyczajnie chciał zareklamować swój produkt w cudzym wątku? Cytuj
Sasini Napisano 10 Października 2024 Autor Napisano 10 Października 2024 Teraz, TM48 napisał: Naprawdę nikt nie zrozumiał, że gość zwyczajnie chciał zareklamować swój produkt w cudzym wątku? Zrozumiał Cytuj
Kapitan_Kurt Napisano 10 Października 2024 Napisano 10 Października 2024 Każdy zrozumiał, każdy zignorował 1 Cytuj
KP.Taurus Napisano 10 Października 2024 Napisano 10 Października 2024 Skoro kolejka się ustawia, to proszę i moją skromną osobę zapisać do ogonka. Po zestawie na Leo 2PL biorę w ciemno. A skoro to zestaw do Amusinga, to mam pytanie czy konwersja będzie również uwzględniała zmiany w wyposażeniu wnętrza? 1 Cytuj
grzesioc Napisano 10 Października 2024 Napisano 10 Października 2024 6 minut temu, KP.Taurus napisał: Skoro kolejka się ustawia, to proszę i moją skromną osobę zapisać do ogonka. Po zestawie na Leo 2PL biorę w ciemno. A skoro to zestaw do Amusinga, to mam pytanie czy konwersja będzie również uwzględniała zmiany w wyposażeniu wnętrza? Bazą ma być zestaw Das Werk (patrz odpowiedź @Sasinipowyżej) Cytuj
Kapitan_Kurt Napisano 10 Października 2024 Napisano 10 Października 2024 7 minut temu, KP.Taurus napisał: Skoro kolejka się ustawia, to proszę i moją skromną osobę zapisać do ogonka. Po zestawie na Leo 2PL biorę w ciemno. A skoro to zestaw do Amusinga, to mam pytanie czy konwersja będzie również uwzględniała zmiany w wyposażeniu wnętrza? Zlituj się, oszczędź... Cytuj
KP.Taurus Napisano 10 Października 2024 Napisano 10 Października 2024 10 minut temu, Kapitan_Kurt napisał: Zlituj się, oszczędź... Kapitanie, ależ to to samo https://www.scalemates.com/pl/kits/das-werk-dw35032-t-72m--1396732 Das Werk to tylko przepakowało Amusinga bez wnętrza Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi