hamp Napisano 12 Października 2024 Share Napisano 12 Października 2024 Kolejna impreza wygrzebana w sieci Manewry modelarskie w Muzeum Wojsk Lądowych w Bydgoszczy. Pokazano około stu modeli - mamy zdjęcia | Express Bydgoski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 12 Października 2024 Share Napisano 12 Października 2024 Wszystko ładnie pięknie ale o większości takich imprez dowiadujemy po fakcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hamp Napisano 14 Października 2024 Autor Share Napisano 14 Października 2024 Też to zauważyłem, nikt nie chce się chwalić imprezami na własnym podwórku? Patrząc na dane forumowiczów, to są Koledzy z każdego zakątka kraju ( i nie tylko). Informujcie o takich imprezach. Zwiększy to ilość zwiedzających i wystawiających, chyba że organizatorom na tym nie zależy, a to byłoby dziwne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sjmport Napisano 14 Października 2024 Share Napisano 14 Października 2024 Albo nagrody są już przyznane przed imprezami i temu nikt nie informuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 14 Października 2024 Share Napisano 14 Października 2024 Ja dowiedziałem się o tym przypadkowo i jeszcze nie w całości z Radia Eska w... piątek!!! Także w piątek koło 22-giej kolega messengera podesłał że coś takiego ma być. W weekend pracowałem więc "sorry, taki mamy klimat" Bydgoszcz to stan umysłu, o zlocie "klasyków nocą" dowiadujemy się po weekendzie że był w piątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi