hamp Posted October 12, 2024 Share Posted October 12, 2024 Kolejna impreza wygrzebana w sieci Manewry modelarskie w Muzeum Wojsk Lądowych w Bydgoszczy. Pokazano około stu modeli - mamy zdjęcia | Express Bydgoski Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xmen Posted October 12, 2024 Share Posted October 12, 2024 Wszystko ładnie pięknie ale o większości takich imprez dowiadujemy po fakcie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hamp Posted October 14, 2024 Author Share Posted October 14, 2024 Też to zauważyłem, nikt nie chce się chwalić imprezami na własnym podwórku? Patrząc na dane forumowiczów, to są Koledzy z każdego zakątka kraju ( i nie tylko). Informujcie o takich imprezach. Zwiększy to ilość zwiedzających i wystawiających, chyba że organizatorom na tym nie zależy, a to byłoby dziwne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sjmport Posted October 14, 2024 Share Posted October 14, 2024 Albo nagrody są już przyznane przed imprezami i temu nikt nie informuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artek82 Posted October 14, 2024 Share Posted October 14, 2024 Ja dowiedziałem się o tym przypadkowo i jeszcze nie w całości z Radia Eska w... piątek!!! Także w piątek koło 22-giej kolega messengera podesłał że coś takiego ma być. W weekend pracowałem więc "sorry, taki mamy klimat" Bydgoszcz to stan umysłu, o zlocie "klasyków nocą" dowiadujemy się po weekendzie że był w piątek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts