Xmen Napisano 14 Października Share Napisano 14 Października Dyskusja o Ki-43 Army mnie zmotywowała do rozpoczęcia budowy tego modelu. Trzeci i ostatni Oskar. Malowanie z zestawu Rising Decals . Jedno z dwóch zaznaczonych. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 14 Października Share Napisano 14 Października No ładnie Jeśli mogę coś zasugerować (poprosić) to drugie malowanie jest chyba bardzo rzadko widywane na forach, a więc bardzo chętnie bym zobaczył tego ptaszka w tym ubarwieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 15 Października Autor Share Napisano 15 Października 19 godzin temu, abtb napisał: bardzo chętnie bym zobaczył tego ptaszka w tym ubarwieniu Najprawdopodobniej taki będzie bo ten schemat najbardziej mi się podoba. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 24 Października Autor Share Napisano 24 Października Pierwsze cięcia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek K Napisano 24 Października Share Napisano 24 Października Przerysuj linie na całym modelu, powodzenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 24 Października Autor Share Napisano 24 Października (edytowane) Dziękuję ale nie mam czasu na takie zabiegi .Będzie tak jak jest. Ktoś może pomyśleć że olewatorsko podchodzę do hobby ale tak nie jest. Naprawdę nie mam czasu na takie zabiegi. Za dużo modeli jest do zrobienia a nikt oprócz mnie ich oglądać nie będzie. Edytowane 24 Października przez Xmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 24 Października Share Napisano 24 Października 11 minut temu, Xmen napisał: nikt oprócz mnie ich oglądać nie będzie. no chyba, ze zrobimy wycieczke do Rawicza..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 25 Października Autor Share Napisano 25 Października Chyba niepotrzebnie otwierałem ten warsztat. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 25 Października Share Napisano 25 Października nie narzekaj, to jest tydzien roboty tylko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 1 Listopada Autor Share Napisano 1 Listopada Warsztat otwarty niepotrzebnie ale ciągnę dalej. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 5 Listopada Autor Share Napisano 5 Listopada Gotowy do zamknięcia. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi