Ostach Napisano 24 Października 2008 Share Napisano 24 Października 2008 Też w sumie model. Tak go kiedyś zrobiłem oglądając Star Treki na kompie... Nie miał nic przypominać, taki po prostu wóz bojowy Może ktoś jeszcze na forum budował coś z klocków co wykraczało poza domki? Chodzi mi oczywiście o samoróbki, nie zestawowe modele. Jeśli pochrzaniłem miejsce albo temat nie pasuje to kasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 24 Października 2008 Share Napisano 24 Października 2008 Może ktoś jeszcze na forum budował coś z klocków co wykraczało poza domki? Zadaj wyszukiwarce zapytanie "lego". Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 24 Października 2008 Autor Share Napisano 24 Października 2008 Zadawałem. Wyszły pojedyncze tematy galeriowe. Mnie chodzi o jakiś ogólny dla każdego bo zakłądać galerie na każdy to bez sensu. Sorry za niedopowiedzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 25 Października 2008 Share Napisano 25 Października 2008 mój brat ma mnóstwo jakieś "racer", "technics" piraci jacyś itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 25 Października 2008 Share Napisano 25 Października 2008 Może odwiedź sobie po prostu www.lugpol.pl , tam goście tworzą naprawdę niezłe rzeczy z klocków... Pamiętam fajnego kettenkraftrada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek Napisano 25 Października 2008 Share Napisano 25 Października 2008 Z wyglądu podobny zupełnie do niczego znanego ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 28 Sierpnia 2010 Share Napisano 28 Sierpnia 2010 fajny Pojazd ja z lego zbudowałem Jeepa Willys,PAk-36,Działko AA, i Dużooooooooo dioram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 28 Sierpnia 2010 Share Napisano 28 Sierpnia 2010 fajny Pojazd ja z lego zbudowałem Jeepa Willys,PAk-36,Działko AA, i Dużooooooooo dioram Pearl Harbour Bitwę o midway Omaha beach oblężenie stalingradu. Może zamiast gadać byś coś pokazał, bo póki co to widzę w Twojej osobie przysłowiowego psa co tylko dużo szczeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 29 Sierpnia 2010 Share Napisano 29 Sierpnia 2010 Zapomniałeś o Bitwie o Gwiazdę Śmierci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 29 Sierpnia 2010 Share Napisano 29 Sierpnia 2010 fajny Pojazd ja z lego zbudowałem Jeepa Willys,PAk-36,Działko AA, i Dużooooooooo dioram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi