copycat Napisano 13 Lipca Autor Share Napisano 13 Lipca Pytanie, do czego oni montują flagi, wygląda to jak specjalny maszt. Chociaż na zdjęciu nr to raczej antena. Ukraińcy też chyba przyczepili swoją do anteny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 13 Lipca Share Napisano 13 Lipca W dniu 10.07.2025 o 22:06, copycat napisał: Krzywy napis boli możliwe, że zamaluję czarnym sprejem, widziałem takie maskowania, albo dokleję niewykorzystaną część. Wrzuć takie cosik i po bólu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 13 Lipca Share Napisano 13 Lipca Godzinę temu, copycat napisał: Pytanie, do czego oni montują flagi, wygląda to jak specjalny maszt. Chociaż na zdjęciu nr to raczej antena. Ukraińcy też chyba przyczepili swoją do anteny. Czy nie jest to antena do nowego systemu łącznosci o większym zasięgu połączona z GPS ? Podobne anteny widziałem też na Abramsach i Strykerach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 13 Lipca Autor Share Napisano 13 Lipca Godzinę temu, bulik58 napisał: Wrzuć takie cosik i po bólu Przedostatnie zdjęcie, dokładnie takie żaluzje mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 13 Lipca Share Napisano 13 Lipca Godzinę temu, copycat napisał: Przedostatnie zdjęcie, dokładnie takie żaluzje mam. A pierwsze to jego ramka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi