KARPIU Napisano 25 Października 2008 Share Napisano 25 Października 2008 Mam taki problem. Gdy wybyłem z domu na strzelanke, moja kochana matczyna postanowiła zrobić porządek na mojej szafce z modelami w celu odkurzenia. Niestety taki zabieg skończył sie tym, że mój F-16 miał dotkliwy kontakt z podłożem i zarysowaniu uległa szyba kokpitu. Da się z tym coś zrobić? Zalakierować czy coś? Załączam fotki w celu ukazania szkód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bloodmanpl Napisano 25 Października 2008 Share Napisano 25 Października 2008 Tak troszke Offtop: jak dobrze, że moja matka nic u mnie nie rusza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 25 Października 2008 Share Napisano 25 Października 2008 Spróbuj pastą polerską. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 25 Października 2008 Share Napisano 25 Października 2008 Moj patent na takie sprawy: viewtopic.php?t=3943&start=45 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erkamo Napisano 25 Października 2008 Share Napisano 25 Października 2008 A przy okazji polerowania bedziesz mogl usunac te "blizne", ktora leci przez srodek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRh_positive Napisano 26 Października 2008 Share Napisano 26 Października 2008 Dla mnie to wyglada dosyc nie naturalnie. Bynajmniej nie jak rysy ale jak popekana oslona kabiny w pierwszym przypadku polerowanie zalatwi sprawe na koniec nalozenie "sidolux'u", w drugim przypadku tylko wymiana oslony na nowa. Pozdrawiam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek14 Napisano 26 Października 2008 Share Napisano 26 Października 2008 Poszperaj w tym poradniku http://www.forum.modelarstwo.org.pl/viewtopic.php?t=21788 na dole jest punkt 15 .Porysowałem/ zamalowałem owiewkę! Co robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek14 Napisano 31 Października 2008 Share Napisano 31 Października 2008 I co udało ci się odnowić owiekę ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi