Erni Napisano 30 Października Share Napisano 30 Października Takiego kolejnego japońca sobie popełniłem TYPE2 KA-MI Dragon 1/35 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLO Napisano 30 Października Share Napisano 30 Października Podoba się, jaki to zielony jak można pozdrawiam OLO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 30 Października Share Napisano 30 Października Super. Zamaskowany idealnie. Kolor w punkt. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 30 Października Autor Share Napisano 30 Października 18 minut temu, OLO napisał: Podoba się, jaki to zielony jak można pozdrawiam OLO Tutaj zielonego jest sporo, o co dokładnie pytasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesioc Napisano 30 Października Share Napisano 30 Października Pyszny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLO Napisano 31 Października Share Napisano 31 Października O kolor czołgu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panDespota Napisano 31 Października Share Napisano 31 Października Kolejny fajny model i fajna podstawka. Co to za roślinki te wysokie z listowiem? Ciekawie wyglądają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 31 Października Autor Share Napisano 31 Października 12 godzin temu, panDespota napisał: Kolejny fajny model i fajna podstawka. Co to za roślinki te wysokie z listowiem? Ciekawie wyglądają. Jak pisałem na FB uratowane z bukietu zony ,przed śmietnikiem nie wiem co to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 31 Października Autor Share Napisano 31 Października 14 godzin temu, OLO napisał: O kolor czołgu Mieszanka około 6 odcieni zielonego bazowałem na zestawie mr hobby do ruskich czołgów z dodatkami OD i żółtego. Dużo cieniowania i brudzenia wiec efekt końcowy jest daleki od tego początkowego . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 2 Listopada Share Napisano 2 Listopada 2 KaMi to był mój pierwszy kartonowy czołg. Wielkie nudne pudło, dzisiaj widzę, że można go naprawdę ciekawie zrobić. Rewelacyjnie ci to wyszło. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi