model91 Napisano 4 godziny temu Share Napisano 4 godziny temu Witam, chciałem zapytać jakimi lakierami zabezpieczanie powierzchnię modeli przed przyklejeniem kalkomani i ewentualnie w jakich proporcjach dane produkty rozcieńczanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 3 godziny temu Share Napisano 3 godziny temu Bezbarwny błyszczący, rozcieńczanie wg potrzeby najczęściej dobierane eksperymentalnie, bo nie ma sztywnych wytycznych, bo zleży od sprzętu i produktu. Odpowiedziałem, bo nie chciałem być niemiły pisząc, że powinieneś najpierw poszukać tych tematów na forum samodzielnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 2 godziny temu Share Napisano 2 godziny temu Ja tam po staremu, nadal używam Sidoluxu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi