kopernik Napisano 8 Listopada Share Napisano 8 Listopada (edytowane) Na takie coś trafiłem w necie. Nie wiem czy to prawda, czy lipa. Jeśli faktycznie ukazały się takie zestawy, to bardzo dobra wiadomość. Jeśli to prawda, to Chińczycy rąbneli naszym producentom temat . Już o tym było, ale przypominam, bo nikt chyba nie potwierdził ukazania się modeli. Edytowane 8 Listopada przez kopernik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 8 Listopada Share Napisano 8 Listopada Spóźniłeś się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jostein Napisano 8 Listopada Share Napisano 8 Listopada (edytowane) 11 minut temu, kopernik napisał: Na takie coś trafiłem w necie. Nie wiem czy to prawda, czy lipa. Jeśli faktycznie ukazały się takie zestawy, to bardzo dobra wiadomość. Jeśli to prawda, to Chińczycy rąbneli naszym producentom temat . Już o tym było, ale przypominam, bo nikt chyba nie potwierdził ukazania się modeli. Wydruki 3D, całość (lokomotywa, wagon artyleryjski, wagon szturmowy) parę stówek, jak piszą. Edytowane 8 Listopada przez Jostein 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
India Napisano 9 Listopada Share Napisano 9 Listopada Czyli i "Piłsudskiego" można mieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 9 Listopada Share Napisano 9 Listopada 9 godzin temu, Jostein napisał: Wydruki 3D, całość (lokomotywa, wagon artyleryjski, wagon szturmowy) parę stówek, jak piszą. Na Ali komplet można kupić za jakieś 160 PLN z wysyłką. W moim poście jest link do stronki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 9 Listopada Share Napisano 9 Listopada Cena to około 150pln ale za jeden wagon. I tak, to nie fejk. Moja ciuchcia już dojechała 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi