kopernik Posted November 8, 2024 Share Posted November 8, 2024 (edited) Na takie coś trafiłem w necie. Nie wiem czy to prawda, czy lipa. Jeśli faktycznie ukazały się takie zestawy, to bardzo dobra wiadomość. Jeśli to prawda, to Chińczycy rąbneli naszym producentom temat . Już o tym było, ale przypominam, bo nikt chyba nie potwierdził ukazania się modeli. Edited November 8, 2024 by kopernik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baas ArK Posted November 8, 2024 Share Posted November 8, 2024 Spóźniłeś się. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jostein Posted November 8, 2024 Share Posted November 8, 2024 (edited) 11 minut temu, kopernik napisał: Na takie coś trafiłem w necie. Nie wiem czy to prawda, czy lipa. Jeśli faktycznie ukazały się takie zestawy, to bardzo dobra wiadomość. Jeśli to prawda, to Chińczycy rąbneli naszym producentom temat . Już o tym było, ale przypominam, bo nikt chyba nie potwierdził ukazania się modeli. Wydruki 3D, całość (lokomotywa, wagon artyleryjski, wagon szturmowy) parę stówek, jak piszą. Edited November 8, 2024 by Jostein 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
India Posted November 9, 2024 Share Posted November 9, 2024 Czyli i "Piłsudskiego" można mieć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endrju Posted November 9, 2024 Share Posted November 9, 2024 9 godzin temu, Jostein napisał: Wydruki 3D, całość (lokomotywa, wagon artyleryjski, wagon szturmowy) parę stówek, jak piszą. Na Ali komplet można kupić za jakieś 160 PLN z wysyłką. W moim poście jest link do stronki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hubert72 Posted November 9, 2024 Share Posted November 9, 2024 Cena to około 150pln ale za jeden wagon. I tak, to nie fejk. Moja ciuchcia już dojechała 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts