boberm1 Napisano 10 Listopada Share Napisano 10 Listopada (edytowane) Z MiGami chwilowo skonczyłem . Czas na nastepny radziecki wynalazek . Troche tych maszyn przewineło sie w LLP - ergo -wypadałoby aby miniatura tej maszyny zagościła na półce . Docelowo ma to wygladać tak jak na rysunku. Nie wiem czy ten rysunek to licentia poetica , czy tez faktycznie maszyna z 7 Pułku Bombowo-Rozpoznawczego miała taki kamuflaż . Mam troche zdjeć , ale nie tej maszyny i o jakości dyskusyjnej. dodatkowo spotkałem sie też z malowaniem tej maszyny z numerem taktycznym w kolorze czerwonym . Edytowane 10 Listopada przez boberm1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 10 Listopada Share Napisano 10 Listopada 10 minut temu, boberm1 napisał: Czas na nastepny radziecki wynalazek Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 10 Listopada Share Napisano 10 Listopada A właśnie w innym poście napisałem, że siedzę w fotelu i czekam na Pe-2. No i jest. Będziesz eksponował silnik? Jakby co, mam trochę fajnych fotek i ujęć z kronik . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boberm1 Napisano 10 Listopada Autor Share Napisano 10 Listopada Teraz, barszczo napisał: A właśnie w innym poście napisałem, że siedzę w fotelu i czekam na Pe-2. No i jest. Będziesz eksponował silnik? Jakby co, mam trochę fajnych fotek i ujęć z kronik . Drogi @barszczo - silnik bedzie widoczny ( no chyba że mi "cuś" nie pójdzie :-)) ) . Mam kilka zdjęć ogólnie dostepnych w internecie onegoz silnika , ale z checia rzucę okiem na cos nowego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boberm1 Napisano 15 Listopada Autor Share Napisano 15 Listopada Silniczek zlozony, cdn.....w nastepnym tygodniu. Starcze obowiązki wzywają..... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 15 Listopada Share Napisano 15 Listopada Obiecane fotki, dołóż jeszcze parę drucików i będzie git : I na koniec nasza Peszka z kroniki PKF: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boberm1 Napisano 15 Listopada Autor Share Napisano 15 Listopada @barszczo Klasa zdjątka. Dzieki - przydadzą się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boberm1 Napisano Środa o 20:18 Autor Share Napisano Środa o 20:18 I znów ciut więcej. W tym tempie do świąt .... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano Środa o 20:40 Share Napisano Środa o 20:40 Nie przesadzaj, dobrze idzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boberm1 Napisano Środa o 20:44 Autor Share Napisano Środa o 20:44 Składa sie toto całkiem fajnie - choć trzeba uważać - to nie Airfix . Jest solidnie zdetalizowany - ciut jak Mitchell z Accurate . Gdybym miał wiecej wolnego czasu - w tydzień pewnikiem bym go złozył ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MNR Napisano Czwartek o 07:40 Share Napisano Czwartek o 07:40 Podglądam, bo składam ten sam model. Ja też do świąt, ale w moim tempie to raczej przyszłorocznych 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boberm1 Napisano Piątek o 21:42 Autor Share Napisano Piątek o 21:42 (edytowane) ......cd ..... Edytowane Sobota o 06:22 przez boberm1 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi