Moses Napisano 22 Listopada Share Napisano 22 Listopada Uaktualnic musze to co zdziałałem podczas mojej absencji Wiec udało sie zakończyc zaczetgo !w tym temacie! Photo Horneta Po krótce o co chodzi z tum Honetem, ano Marynarka planowała Photo Hornetami zastąpić RF-4 i RF-8, ale stwierdzili że wystarczy wyposażyć F-14 w zestawy TARPS, więc zarzucili temat. Ale korpus stracił swoje oczy i temat powrócił w latach 90tych aby wyewoluować w system ATARS dla F/A-18D. Znane jest mi tylko jedno zdjęcie tej maszyny Oto moje przedstawienie tego samolotu McDonnell Douglas RF-18A (ex F/A-18A-4-MC) Photo Hornet BuNo 161214 NAS Patuxent River. Czerwiec 1984 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 23 Listopada Share Napisano 23 Listopada Stare dobre Italeri, podoba się . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano Sobota o 14:48 Share Napisano Sobota o 14:48 Mnie również się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi