damien77 Napisano 26 Listopada 2024 Share Napisano 26 Listopada 2024 Witam wszystkich,po wielu nieudanych próbach pomalowania panny Amaryne w końcu doszedłem do momentu w którym mogę stwierdzić że jestem zadowolony z końcowego efektu chociaż wiem że wiele rzeczy można było zrobić lepiej. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 26 Listopada 2024 Share Napisano 26 Listopada 2024 Bardzo ładna .Podoba się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_1981 Napisano 7 Grudnia 2024 Share Napisano 7 Grudnia 2024 Słusznie. Powinieneś być zadowolony. Wyszło super. Włosy, nieźle wycieniowana skóra(jak prawdziwa i oczy... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 7 Grudnia 2024 Share Napisano 7 Grudnia 2024 Godzinę temu, Michal_1981 napisał: skóra(jak prawdziwa i oczy... Fakt, skóra i oczy jak żywe, pięknie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
winrich Napisano 8 Grudnia 2024 Share Napisano 8 Grudnia 2024 podoba mi się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 8 Grudnia 2024 Share Napisano 8 Grudnia 2024 Ja zwróciłem uwagę na łuk, ładne przejścia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damien77 Napisano 14 Grudnia 2024 Autor Share Napisano 14 Grudnia 2024 Dziękują wam za pozytywne feedback , ogólnie jestem zadowolony , co mi się nie podoba to trochę brak spójności kolorystycznej i nad tym musze w przyszłości popracować . Mam na warsztacie cos co bardziej będzie odpowiednie do tematyki tego forum , nie długo dodam kilka zdjęć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi