damien77 Napisano 26 Listopada Share Napisano 26 Listopada Witam wszystkich,po wielu nieudanych próbach pomalowania panny Amaryne w końcu doszedłem do momentu w którym mogę stwierdzić że jestem zadowolony z końcowego efektu chociaż wiem że wiele rzeczy można było zrobić lepiej. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 26 Listopada Share Napisano 26 Listopada Bardzo ładna .Podoba się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_1981 Napisano Sobota o 15:38 Share Napisano Sobota o 15:38 Słusznie. Powinieneś być zadowolony. Wyszło super. Włosy, nieźle wycieniowana skóra(jak prawdziwa i oczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano Sobota o 17:05 Share Napisano Sobota o 17:05 Godzinę temu, Michal_1981 napisał: skóra(jak prawdziwa i oczy... Fakt, skóra i oczy jak żywe, pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
winrich Napisano Niedziela o 20:20 Share Napisano Niedziela o 20:20 podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano Niedziela o 20:43 Share Napisano Niedziela o 20:43 Ja zwróciłem uwagę na łuk, ładne przejścia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi