kowal76 Napisano 11 godzin temu Share Napisano 11 godzin temu Zrobiłem sobie na szybko P-40 N Hasegawy w skali 1/72. Model leciwy i słabo z detalowany. Składał się jednak bezproblemowo. Z dodatków wykorzystałem tablicę Yahu. Fotel, koła i panele boczne są od CMK dedykowane do modelu Specjal Hobby. Światła pod skrzydłem AK. Kalkomanie Techmod. Model pomalowany farbkami Gunze. W zgodność historyczną oprócz instrukcji malowania się nie zagłębiałem, więc jakieś błędy zapewne są. Technicznie też jakieś niedociągnięcia istnieją, np. oszklenie itp. Model przedstawia maszynę P-40 N Biała 13. Pilot Lt. Robert DeHaven, 7 FS, 49 FG, Nowa Gwinea, grudzień 1944 r. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 11 godzin temu Share Napisano 11 godzin temu Fajny klasyk, podoba się . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wachmistrz Napisano 7 godzin temu Share Napisano 7 godzin temu Niezła Rita! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 7 godzin temu Share Napisano 7 godzin temu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 2 godziny temu Share Napisano 2 godziny temu Podoba się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi