kowal76 Napisano 29 Listopada 2024 Share Napisano 29 Listopada 2024 Zrobiłem sobie na szybko P-40 N Hasegawy w skali 1/72. Model leciwy i słabo z detalowany. Składał się jednak bezproblemowo. Z dodatków wykorzystałem tablicę Yahu. Fotel, koła i panele boczne są od CMK dedykowane do modelu Specjal Hobby. Światła pod skrzydłem AK. Kalkomanie Techmod. Model pomalowany farbkami Gunze. W zgodność historyczną oprócz instrukcji malowania się nie zagłębiałem, więc jakieś błędy zapewne są. Technicznie też jakieś niedociągnięcia istnieją, np. oszklenie itp. Model przedstawia maszynę P-40 N Biała 13. Pilot Lt. Robert DeHaven, 7 FS, 49 FG, Nowa Gwinea, grudzień 1944 r. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 29 Listopada 2024 Share Napisano 29 Listopada 2024 Fajny klasyk, podoba się . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wachmistrz Napisano 29 Listopada 2024 Share Napisano 29 Listopada 2024 Niezła Rita! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 29 Listopada 2024 Share Napisano 29 Listopada 2024 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 29 Listopada 2024 Share Napisano 29 Listopada 2024 Podoba się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi