Pojara Posted November 29, 2024 Share Posted November 29, 2024 Przedstawiam kolejny z mojej kolekcji model, który został skończony w tym roku. Jest to 3 który udało mi się wykonać. Wybrałem wersje transportową ponieważ w przyszłości zamierzam zbudować do niego ciągnik artyleryjski. Lufa świeżo po wymianie Zapraszam do oglądania i komentowania pozdrawiam. 13 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endrju Posted November 29, 2024 Share Posted November 29, 2024 Model pięknie zrobiony. Podoba się. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.A.V. Posted November 29, 2024 Share Posted November 29, 2024 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertmodelarz Posted November 29, 2024 Share Posted November 29, 2024 Niezła fura, prawie jak 4x4. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lestat Posted November 29, 2024 Share Posted November 29, 2024 podoba się bardzo, tym bardziej że ja robię ciągniki ;), jaka konkretnie farbą malowałeś główny kolor? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pojara Posted November 29, 2024 Author Share Posted November 29, 2024 1 minutę temu, Lestat napisał: podoba się bardzo, tym bardziej że ja robię ciągniki ;), jaka konkretnie farbą malowałeś główny kolor? Głowny kolor to XF- 60 Dark Yellow od tamki rozjaśnienie to XF-88 Dark Yellow 2 następnie kolejne rozjaśnianie XF-88 z XF-57 Bbuff. Ogólnie wyszło inaczej niż chciałem miało być bardziej soczyściej Ale udało mi się to uzyskać w kolejnym flak-u który niedługo tutaj wleci. Pozdro i dzięki za opinię Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lestat Posted November 29, 2024 Share Posted November 29, 2024 17 minut temu, Pojara napisał: Ogólnie wyszło inaczej niż chciałem miało być bardziej soczyściej no ja teraz robie L4500 Flak 41 w pełnym żółtym i moim zmartwieniem jest żeby własnie nie było za bardzo soczyście, bo wyjdzie kurczak wielkanocny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pojara Posted November 29, 2024 Author Share Posted November 29, 2024 5 minut temu, Lestat napisał: no ja teraz robie L4500 Flak 41 w pełnym żółtym i moim zmartwieniem jest żeby własnie nie było za bardzo soczyście, bo wyjdzie kurczak wielkanocny Bardziej jak to które teraz robię Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lestat Posted November 29, 2024 Share Posted November 29, 2024 6 minut temu, Pojara napisał: Bardziej jak to które teraz robię nie, no to jest spoko, to nawet żółte nie jest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzesioc Posted December 1, 2024 Share Posted December 1, 2024 Bardzo dobrze wykonany model. Wolałbym lufę w kolorze malowania działa, to jednak całość wygąda super, szczególnie detale. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts