Pojara Napisano 29 Listopada Share Napisano 29 Listopada Przedstawiam kolejny z mojej kolekcji model, który został skończony w tym roku. Jest to 3 który udało mi się wykonać. Wybrałem wersje transportową ponieważ w przyszłości zamierzam zbudować do niego ciągnik artyleryjski. Lufa świeżo po wymianie Zapraszam do oglądania i komentowania pozdrawiam. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 29 Listopada Share Napisano 29 Listopada Model pięknie zrobiony. Podoba się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 29 Listopada Share Napisano 29 Listopada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 29 Listopada Share Napisano 29 Listopada Niezła fura, prawie jak 4x4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lestat Napisano 29 Listopada Share Napisano 29 Listopada podoba się bardzo, tym bardziej że ja robię ciągniki ;), jaka konkretnie farbą malowałeś główny kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pojara Napisano 29 Listopada Autor Share Napisano 29 Listopada 1 minutę temu, Lestat napisał: podoba się bardzo, tym bardziej że ja robię ciągniki ;), jaka konkretnie farbą malowałeś główny kolor? Głowny kolor to XF- 60 Dark Yellow od tamki rozjaśnienie to XF-88 Dark Yellow 2 następnie kolejne rozjaśnianie XF-88 z XF-57 Bbuff. Ogólnie wyszło inaczej niż chciałem miało być bardziej soczyściej Ale udało mi się to uzyskać w kolejnym flak-u który niedługo tutaj wleci. Pozdro i dzięki za opinię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lestat Napisano 29 Listopada Share Napisano 29 Listopada 17 minut temu, Pojara napisał: Ogólnie wyszło inaczej niż chciałem miało być bardziej soczyściej no ja teraz robie L4500 Flak 41 w pełnym żółtym i moim zmartwieniem jest żeby własnie nie było za bardzo soczyście, bo wyjdzie kurczak wielkanocny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pojara Napisano 29 Listopada Autor Share Napisano 29 Listopada 5 minut temu, Lestat napisał: no ja teraz robie L4500 Flak 41 w pełnym żółtym i moim zmartwieniem jest żeby własnie nie było za bardzo soczyście, bo wyjdzie kurczak wielkanocny Bardziej jak to które teraz robię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lestat Napisano 29 Listopada Share Napisano 29 Listopada 6 minut temu, Pojara napisał: Bardziej jak to które teraz robię nie, no to jest spoko, to nawet żółte nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesioc Napisano 1 Grudnia Share Napisano 1 Grudnia Bardzo dobrze wykonany model. Wolałbym lufę w kolorze malowania działa, to jednak całość wygąda super, szczególnie detale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi