Kowalec222 Napisano 6 Grudnia Share Napisano 6 Grudnia Witam, Alpha Jet w barwach portugalskich z firmy Wingman Models czyli plastic Kinetica + dodatki, żywice, blachy. Pozdrawiam == 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 6 Grudnia Share Napisano 6 Grudnia Super 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 6 Grudnia Share Napisano 6 Grudnia Świetny, podoba się. Rzadki ptaszek na forum . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 6 Grudnia Share Napisano 6 Grudnia model bardzo ladny, ale malowanie nie dla mnie niestety 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowalec222 Napisano 6 Grudnia Autor Share Napisano 6 Grudnia Dzięki, a dlaczego malowanie nie dla Ciebie jeśli wolno spytać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 6 Grudnia Share Napisano 6 Grudnia po prostu jakos nie pasuje mi do tego samolotu - sorry moze " na zywo " widzialbym go troche inaczej mam zrobiona 72 w kanciastym kamuflazu niemieckim 48 (Niemcy sprzedawali/ probowali sprzedawac kilka lat temu we Wroclawiu) byla dla mnie za droga ale, jak juz napisalem - model 1 klasa ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grozny01 Napisano 7 Grudnia Share Napisano 7 Grudnia Piękny chciałbym żeby moje modele tak wyglądały 🥹 pozdrawiam serdecznie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 7 Grudnia Share Napisano 7 Grudnia Podoba mi się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi