Thalgonis Napisano 6 Grudnia Share Napisano 6 Grudnia (edytowane) Kilka fotek warsztatowych... Edytowane 6 Grudnia przez Thalgonis 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 6 Grudnia Share Napisano 6 Grudnia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 6 Grudnia Share Napisano 6 Grudnia Taki jest szyPki że aż peryskopy wygło do tyłu , pewnie zalali shell V power 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 7 Grudnia Share Napisano 7 Grudnia Dawno, dawno temu, we Francji, próbowałem wjechać na autostradę naszym Daewoo Tico z rowerami na dachu przez bramkę dla osobówek. No i tam u góry była ciężka taka belka i trochę mi te rowery wygięło. Tu mam podobne skojarzenia, ale reszta modelu przyjemnie pomalowana i postarzona. Rzuciłem okiem na ciekawą historię okrętu, oto link: https://write.as/deyner1984/u-176-mystery-in-the-caribbean-sea Poniżej sam zainteresowany: Jego dowódca, Reiner Dierksen U-176 został zatopiony przez Kubańczyków, pływających na takim oto kuterku: Pozdrawiam, Marcin. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 7 Grudnia Share Napisano 7 Grudnia 6 godzin temu, zaruk napisał: Rzuciłem okiem na ciekawą historię okrętu.... to ja jeszcze nadmienię że w jednym z ostatnich numerów Okrętów Wojennych była obszernie opisana cała historia : 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi