zbiegu Napisano 31 Października 2008 Share Napisano 31 Października 2008 Witam. Jak w tytule GTR R35, zdjęcia robione podczas salonu samochodowego a Londynie, nie ma ich co prawda za dużo, ale zawsze coś i kilka zdjęć "przekrojowych" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 31 Października 2008 Share Napisano 31 Października 2008 Hmm, ciekawy ten przekrój. Od razu zaciekawiło mnie to ze skrzynia biegów nie jest bezpośredni za silnikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbiegu Napisano 31 Października 2008 Autor Share Napisano 31 Października 2008 skrzynia jest z tyłu przez to rozkład mas jest dokładnie 50/50% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccrriiss Napisano 31 Października 2008 Share Napisano 31 Października 2008 I są 2 wały napędowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trucknology Napisano 31 Października 2008 Share Napisano 31 Października 2008 Piękny, japońskie cudo techniki, nie dziwie się, że pokonał Porsche na Nurburgringu i niech nie szpanują już Niemcy. 2 wały są dlatego, że ma napęd 4x4, więc musi iść ze skrzyni na przód również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonnym Napisano 31 Października 2008 Share Napisano 31 Października 2008 si nam kolega zbiegu rozszalał...moje zdanie ne temat tego auta znasz. moze jakis aston?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 1 Listopada 2008 Share Napisano 1 Listopada 2008 Piękne auto i piękne fotki . A może masz coś jeszcze ciekawego z salonu w Londynie Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 1 Listopada 2008 Share Napisano 1 Listopada 2008 Ahh robi wrażenie Nissan. Bardzo fajne zdjęcia również to samo pytanko co kolega wyżej, czy jeszcze coś ciekawego masz ? Jak tak chętnie zobaczymy. Pozdrawiam,eKrystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbiegu Napisano 1 Listopada 2008 Autor Share Napisano 1 Listopada 2008 Mam sporo zdjęc (około 400), ale wiekszośc robionych "z marszu" kiedy się dało, cięzko się robi zdjęcia na takich imprezach ludzie właża w kadr bez przerwy, średnio mam po 3 do 5 zdjęć kazdego modelu więc nie bardzo jest sens robienia walkaround-ów z 5 zdjęciami zapytam admina jak mi pozwoli to wstawie małą fotorelacje z salonu w osobnym temacie. edit Fotorelacja z całego salonu juz jest tutaj viewtopic.php?t=10412 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StanLog Napisano 20 Stycznia 2009 Share Napisano 20 Stycznia 2009 Japońce to japońce . Niesamowite silniki robią te małe rączki co wszystko potrafią . Sam jestem posiadaczem japończyka . A dokładniej to Mazdy MX-3 DOHC z silnikiem B6. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 21 Stycznia 2009 Share Napisano 21 Stycznia 2009 6 cylindrów ułożonych w kształt litery B ?? TO JEST COŚ Ale te V6 od Mazdy to takie jakieś dziwne są. Andrzej chyba ma taki sam (1.8 bodajże) i szczerze mówiąc, że spodziewałem się większego kopa, ale może nie wciskał za bardzo gazu Z resztą ja to wybredny jestem :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StanLog Napisano 23 Stycznia 2009 Share Napisano 23 Stycznia 2009 Praetorian najlepsze są 2,5 litrowe V, tylko znalezienie takiej w nawet w dobrym stanie graniczy z cudem(ogólnie jest ich bardzo mało). Ja ze względów ekonomicznych kupiłem 1,6i DOHC które były standardowo montowane po 94 roku. Wcześniej leciały na jednym wałku, a te nowsze już lecą na dwóch . A jeśli chodzi o wybredność to ostatnio katałem 300 konną betką E30 po swap-ie ., niestety momentu nie znam i Seatem Leonem 200 konnym posiadającym ok 400Nm . Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 13 Sierpnia 2010 Share Napisano 13 Sierpnia 2010 Jak takie mają być w przyszłości to już wole na piechotę zapitalać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi