Jump to content

SCANIA 144L 530 Italeri 1:24

M@rcin
 Share

Recommended Posts

Super Scakanka, ładnie złożona, z jakiego to zestawu??

dragon..?

Tak, z zestawu Dragon`u

Mam pytanie - skąd wziąłeś niski dach? Bo w serii Italeri chyba ich nie produkuje

j.w ;)

Scania pewno nie jest od żadnego zetawu tylko to jest model No. 743

j.w ;)

Och, jak ja bym sobie życzył, aby wszyscy początkujący modelarze dążyli do tak czysto sklejonego i równo pomalowanego trzeciego modelu w ich karierze, zamiast robić super hiper balastówkę, szoł wrak czy też "poważną" konwersję już przy drugim (o zgrozo, czasem nawet pierwszym!) razie.

Bądź wzorem!

Och, jak ja bym sobie życzył, aby wszyscy początkujący modelarze dążyli do tak czysto sklejonego i równo pomalowanego trzeciego modelu w ich karierze, zamiast robić super hiper balastówkę, szoł wrak czy też "poważną" konwersję już przy drugim (o zgrozo, czasem nawet pierwszym!) razie.

Bądź wzorem!

Oj zgadzam sie , chyba myślimy o tym samym człowieku :P .

A ten model jest naprawde świetny , taka prostota , a tak cieczy oko .

M@rcin jakość wykonania na najwyższym poziomie. Bardzo mi się podoba. Nie będę chwalił wszystkiego, bo całość jest niemal perfekcyjna, największy plus daję za dobranie koloru szarego oraz za lakier na kabinie (w sensie idealnej powłoki).

Nad czym teraz pracujesz?

Czy jakąś naczepę planujesz?

Pozdrowienia.

Scania wyśmienicie się prezentuje.

A Marcin teraz chyba pracuje nad Mercedes-Benz Actros 1848 MPII z firmy "Keller+Hess". O ile się nie mylę, ale poczekajmy niech sam się wypowie.

Pozdrawiam,eKrystian

Bądź wzorem!

Dziękuje...

Scania wyśmienicie się prezentuje.

A Marcin teraz chyba pracuje nad Mercedes-Benz Actros 1848 MPII z firmy "Keller+Hess". O ile się nie mylę, ale poczekajmy niech sam się wypowie.

Pozdrawiam,eKrystian

Nie mylisz sie kolego ;) Pracuje nad tym MB i nie tylko ;P

M@rcin jakość wykonania na najwyższym poziomie. Bardzo mi się podoba. Nie będę chwalił wszystkiego, bo całość jest niemal perfekcyjna, największy plus daję za dobranie koloru szarego oraz za lakier na kabinie (w sensie idealnej powłoki).

Nad czym teraz pracujesz?

Czy jakąś naczepę planujesz?

Pozdrowienia.

Dziękuje dziękuje

Powiem tak, naczepa jest już na "wykończeniu", zostało dorobić ładunek i posklejać "do kupy" ;) Jest to niskopodwoziowa naczepa Revella "Haevy Duty Trailer" w kolorze żółtym

Natomiast jeśli chodzi o ciągniki siodłowe, to zaczętych projektów mam aż, albo tylko trzy ;)

Mercedes-benz Actros Black Edition,

Drugi taki mały projekt, to również MB Actros 1848 w malowaniu szwajcarskiej firmy Keller+Hess,

A trzeci to najzwyklejszy MAN TG-A z silnikiem D20 CR

Pozdrawiam