M@rcin Napisano 2 Listopada 2008 Share Napisano 2 Listopada 2008 Scania 144L 530 od Italeri. 3 mój model w karierze modelarskiej, klejony dość spory okres czasu, prawie rok. Model można było zobaczyć na 14 i 15 Trakerskim Spotkaniu w Krakowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba93 Napisano 2 Listopada 2008 Share Napisano 2 Listopada 2008 Piękna Scania! Ładny kolorek i czysto wszystko zrobione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniakscań Napisano 2 Listopada 2008 Share Napisano 2 Listopada 2008 Super Scakanka, ładnie złożona, z jakiego to zestawu?? dragon..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 2 Listopada 2008 Share Napisano 2 Listopada 2008 No jak na 3 model to bardzo przyzwoicie zrobiona Scania. Scania pewno nie jest od żadnego zetawu tylko to jest model No. 743 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 2 Listopada 2008 Share Napisano 2 Listopada 2008 Piękny model!! Super barwy Mam pytanie - skąd wziąłeś niski dach? Bo w serii Italeri chyba ich nie produkuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiek14pl Napisano 2 Listopada 2008 Share Napisano 2 Listopada 2008 Piękna scania bardzo czysto sklejona Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 2 Listopada 2008 Share Napisano 2 Listopada 2008 Jak nie produkuje jak sam mam 3. poprostu one są w ciężko dostępnych zestawach takich jak. Dragon czy Eddie Stobart czy właśnie ta Scania No. 743 Zobacz sobie katalog Italeri Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 2 Listopada 2008 Share Napisano 2 Listopada 2008 Cudo, aż samemu chce się złożyć coś tak pięknego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 2 Listopada 2008 Share Napisano 2 Listopada 2008 Niby taka zwykła Scania a jednak ma to coś w sobie . Lakier pierwsza klasa Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M@rcin Napisano 2 Listopada 2008 Autor Share Napisano 2 Listopada 2008 Super Scakanka, ładnie złożona, z jakiego to zestawu?? dragon..? Tak, z zestawu Dragon`u Mam pytanie - skąd wziąłeś niski dach? Bo w serii Italeri chyba ich nie produkuje j.w ;) Scania pewno nie jest od żadnego zetawu tylko to jest model No. 743 j.w ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banshee777 Napisano 2 Listopada 2008 Share Napisano 2 Listopada 2008 Och, jak ja bym sobie życzył, aby wszyscy początkujący modelarze dążyli do tak czysto sklejonego i równo pomalowanego trzeciego modelu w ich karierze, zamiast robić super hiper balastówkę, szoł wrak czy też "poważną" konwersję już przy drugim (o zgrozo, czasem nawet pierwszym!) razie. Bądź wzorem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 2 Listopada 2008 Share Napisano 2 Listopada 2008 Och, jak ja bym sobie życzył, aby wszyscy początkujący modelarze dążyli do tak czysto sklejonego i równo pomalowanego trzeciego modelu w ich karierze, zamiast robić super hiper balastówkę, szoł wrak czy też "poważną" konwersję już przy drugim (o zgrozo, czasem nawet pierwszym!) razie. Bądź wzorem! Oj zgadzam sie , chyba myślimy o tym samym człowieku :P . A ten model jest naprawde świetny , taka prostota , a tak cieczy oko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 2 Listopada 2008 Share Napisano 2 Listopada 2008 No jak pisałem wcześniej model przecudny i Banshee777 oraz KRUGER_MAN maja racje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Listopada 2008 Share Napisano 2 Listopada 2008 M@rcin jakość wykonania na najwyższym poziomie. Bardzo mi się podoba. Nie będę chwalił wszystkiego, bo całość jest niemal perfekcyjna, największy plus daję za dobranie koloru szarego oraz za lakier na kabinie (w sensie idealnej powłoki). Nad czym teraz pracujesz? Czy jakąś naczepę planujesz? Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 3 Listopada 2008 Share Napisano 3 Listopada 2008 Scania wyśmienicie się prezentuje. A Marcin teraz chyba pracuje nad Mercedes-Benz Actros 1848 MPII z firmy "Keller+Hess". O ile się nie mylę, ale poczekajmy niech sam się wypowie. Pozdrawiam,eKrystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M@rcin Napisano 3 Listopada 2008 Autor Share Napisano 3 Listopada 2008 Bądź wzorem! Dziękuje... Scania wyśmienicie się prezentuje. A Marcin teraz chyba pracuje nad Mercedes-Benz Actros 1848 MPII z firmy "Keller+Hess". O ile się nie mylę, ale poczekajmy niech sam się wypowie. Pozdrawiam,eKrystian Nie mylisz sie kolego ;) Pracuje nad tym MB i nie tylko ;P M@rcin jakość wykonania na najwyższym poziomie. Bardzo mi się podoba. Nie będę chwalił wszystkiego, bo całość jest niemal perfekcyjna, największy plus daję za dobranie koloru szarego oraz za lakier na kabinie (w sensie idealnej powłoki).Nad czym teraz pracujesz? Czy jakąś naczepę planujesz? Pozdrowienia. Dziękuje dziękuje Powiem tak, naczepa jest już na "wykończeniu", zostało dorobić ładunek i posklejać "do kupy" ;) Jest to niskopodwoziowa naczepa Revella "Haevy Duty Trailer" w kolorze żółtym Natomiast jeśli chodzi o ciągniki siodłowe, to zaczętych projektów mam aż, albo tylko trzy ;) Mercedes-benz Actros Black Edition, Drugi taki mały projekt, to również MB Actros 1848 w malowaniu szwajcarskiej firmy Keller+Hess, A trzeci to najzwyklejszy MAN TG-A z silnikiem D20 CR Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszczyk94 Napisano 7 Listopada 2008 Share Napisano 7 Listopada 2008 Bardzo ładnie sklejony , ładny kolorek , fajna ! Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi