Pan_na_Zulawach Napisano 31 Grudnia 2024 Share Napisano 31 Grudnia 2024 Czas, aby rozgrzebać kolejny model. Z dodatków wykorzystuję dedykowane do tego modelu blaszki E.T, posiadam jeszcze wczesne błotniki Voyager, ale zastanawiam się, czy warto, gdyż nie jestem do końca przekonany, czy coś do modelu wniosą. Zamierzam jeszcze nabyć kalki, amunicję i pierwsze w mojej historii figurki do modelu, przy wykonaniu których liczę na pomoc Forum. Obecne pracę wyglądają tak: Zabieram się za malowanie wnętrza. Pozdrawiam Marek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan_na_Zulawach Napisano 4 Stycznia Autor Share Napisano 4 Stycznia Wnętrze po dwóch podkładach I łazik księżycowy Pozdrawiam Marek 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan_na_Zulawach Napisano 15 Stycznia Autor Share Napisano 15 Stycznia Pomału do przodu. Armata złożona- poległem przy zrobieniu osłon z blaszki, więc pozostaje zestawowa. Zrobione wnętrze. Zastanawiam się, czy zamykać, czy potem w tej ciasnocie uda mi się umieścić załogantów. Pozostają też do załadowania komory amunicyjne. Przyszła obsada i wybór padł na: Obecnie prace trwają przy metalowych błotnikach i będą jakie wyjdą: Pozdrawiam Marek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 15 Stycznia Share Napisano 15 Stycznia Nie jestem pewien czy Ci załoganci będą pasować merytorycznie i odzieżowo.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
don Napisano 15 Stycznia Share Napisano 15 Stycznia O ile dobrze kojarzę, to oni są do któregoś Mardera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan_na_Zulawach Napisano 20 Stycznia Autor Share Napisano 20 Stycznia W dniu 15.01.2025 o 18:17, piotrkur napisał: Nie jestem pewien czy Ci załoganci będą pasować merytorycznie i odzieżowo.. Też nie wiem, ale nikt sprzeciwu nie zgłasza. Mam na oku jeszcze jeden podobny zestaw figurek- kilka przeszczepów i coś dopasuję. Załogę będę robił po raz pierwszy, nigdy nie malowałem figurek. Tymczasem skorupa zamknięta, na kołach i uzbrojony. Najzgrabniejszy KTO w służbie Rzeszy Pozdrawiam Marek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 20 Stycznia Share Napisano 20 Stycznia Co do wnetrza proponoealbym na zębatce od dziaka naniesc duzo smaru. To miejsce z pewnoscia nie moze byc suche. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 25 Stycznia Share Napisano 25 Stycznia Fajne i pasujące do PAK-40 figurki zapowiadają: https://armorama.com/news/sd-kfz-251-22-crew-in-two-scales Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 25 Stycznia Share Napisano 25 Stycznia Jedyny mały minus jak ktoś zauważył na ich stronie to, to że obsługa ma pełne wyposażenie podczas obsługi działa LOL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gustlik Napisano 25 Stycznia Share Napisano 25 Stycznia 2 minuty temu, patrykd napisał: Jedyny mały minus jak ktoś zauważył na ich stronie to, to że obsługa ma pełne wyposażenie podczas obsługi działa LOL Bo to piechota, ładnie by pasowali do stacjonarnego paka ale do tego esdeka słabo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi