Kowalec222 Napisano 3 Stycznia Share Napisano 3 Stycznia Witam w nowym roku, pierwszy ukończony model Panther Ausf.D od MENG w skali 1:35. Właściwie prosto z pudła, tylko gąsy wymienione na Friule i MG na Mastera. Rozpoczęty oczywiście w ubiegłym roku, albo jeszcze wcześniej, dokładnie nie pamiętam, bo chwilę odstał na pewnym etapie. No ale jest gotowy. Pozdrawiam 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 3 Stycznia Share Napisano 3 Stycznia Widać, że miałeś dużo frajdy z tym modelem! Pozdrawiam Noworocznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowalec222 Napisano 3 Stycznia Autor Share Napisano 3 Stycznia Dokładnie tak było Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 3 Stycznia Share Napisano 3 Stycznia Fajny a gdzie antena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meser262 Napisano 4 Stycznia Share Napisano 4 Stycznia W dniu 3.01.2025 o 11:35, Kowalec222 napisał: ... Panther Ausf.D od MENG w skali 1:35. Właściwie prosto z pudła, ... . Przepraszam, ale ten model nie odwzorowuje autentycznego pojazdu No.745. Części pomieszane wczesne z późniejszymi i wyszło to co wyszło. Pozdrawiam Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLO Napisano 5 Stycznia Share Napisano 5 Stycznia meser262 jak możesz rozwiń temat bo te pantery z pod Kurska to niezła łamigłówka, pozdrawiam OLO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowalec222 Napisano 7 Stycznia Autor Share Napisano 7 Stycznia W dniu 4.01.2025 o 21:54, meser262 napisał: Przepraszam, ale ten model nie odwzorowuje autentycznego pojazdu No.745. Oczywiście masz rację i przyznaję, że zdaję sobie z tego sprawę, jednak zdecydowałem że zgodność z faktami w tym przypadku ma dla mnie drugorzędne znaczenie bo zależało mi na czym innym: W dniu 3.01.2025 o 12:15, rhinoceros napisał: Widać, że miałeś dużo frajdy z tym modelem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi