Longer08 Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Witam, dziś doszedł do mnie modelik, więc stwierdziłem, że zrobię Wam małego in-box'a. Bandaże kół jak i liny są wykonane z gumy i niestety widać na nich ślady łączenia form (na fotkach chyba nie widać). Na wypraskach gdzie nie gdzie ślady po wypychaczach, no i do tego malutka blaszka. Na temat jej grubości/jakości się nie wypowiem, bo pierwszy raz widzę w ogóle fototrawionkę Oto pudło: bandaże + linki wypraski kalka + wspomniana blaszka Na koniec jeszcze małe pytanie do Krakusów Orientuje się ktoś z was może czy w którymś z krakowskich stacjonarnych modelarskich jest dostępna toczona lufa w skali 1:72 do tego radzieckiego ustrojstwa? Quote
Artez Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Rewelacyjnie to to nie wygląda , ale troche pracy i da się jak ze wszytskiego zrobić coś dobrego. Ciekawią mnie kalki , a dokładniej to coś co imituje gałązki ? Możesz wrzucić fotke malowania z tymi ' gałązkami ' z instrukcji ? Quote
skala72 Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Te gałązki to chyba do wersji zimowej ?? Jak to na instrukcji wygląda. Quote
Artez Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Te gałązki to chyba do wersji zimowej ?? Zapewne tak , ale szczerze mówiąc czegoś takieg jeszcze nie widziałem. Quote
skala72 Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Te gałązki to chyba do wersji zimowej ?? Zapewne tak , ale szczerze mówiąc czegoś takieg jeszcze nie widziałem. Pewnie indywidualne malowanie załogi. Quote
R_Mazzi Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 to pewnie ma być ta maszyna zródło Militaria nr240. W sumie całkiem ciekawie malowanie, ciekawe czy istniało naprawdę Quote
skala72 Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Eeeee, superowy, już wiem co kupię jak zwalczę obecne, bardzo ładniusi. Quote
Longer08 Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 Możesz wrzucić fotke malowania z tymi ' gałązkami ' z instrukcji ? W instrukcji nie ma wersji malowania z tymi gałązkami Pewnie miały one być do wersji malowania podanej przez R_Mazzi'ego, problem w tym że są czarne a w militariach są zielone I tak nie będę się porywał na takie malowanie w moim drugim modelu Ponawiam pytanie do Krakusów o lufę do tego sprzętu w krakowskich sklepach modelarskich dość mi na tym zależy bo wydaje mi się, że ta zestawowa jest beznadziejna Quote
MCzarnowicz Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Longer, jutro wracając z pracy zapytam się w Pancerce. Quote
Longer08 Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 Dzięki wielkie! Edit: http://allegro.pl/item475009670_forces_of_valor_su_122_russian_army_chematic.html Apropo ciekawego kamo. Quote
Recommended Posts