Longer08 Napisano 3 Listopada 2008 Share Napisano 3 Listopada 2008 Witam, dziś doszedł do mnie modelik, więc stwierdziłem, że zrobię Wam małego in-box'a. Bandaże kół jak i liny są wykonane z gumy i niestety widać na nich ślady łączenia form (na fotkach chyba nie widać). Na wypraskach gdzie nie gdzie ślady po wypychaczach, no i do tego malutka blaszka. Na temat jej grubości/jakości się nie wypowiem, bo pierwszy raz widzę w ogóle fototrawionkę Oto pudło: bandaże + linki wypraski kalka + wspomniana blaszka Na koniec jeszcze małe pytanie do Krakusów Orientuje się ktoś z was może czy w którymś z krakowskich stacjonarnych modelarskich jest dostępna toczona lufa w skali 1:72 do tego radzieckiego ustrojstwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artez Napisano 3 Listopada 2008 Share Napisano 3 Listopada 2008 Rewelacyjnie to to nie wygląda , ale troche pracy i da się jak ze wszytskiego zrobić coś dobrego. Ciekawią mnie kalki , a dokładniej to coś co imituje gałązki ? Możesz wrzucić fotke malowania z tymi ' gałązkami ' z instrukcji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 3 Listopada 2008 Share Napisano 3 Listopada 2008 Te gałązki to chyba do wersji zimowej ?? Jak to na instrukcji wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artez Napisano 3 Listopada 2008 Share Napisano 3 Listopada 2008 Te gałązki to chyba do wersji zimowej ?? Zapewne tak , ale szczerze mówiąc czegoś takieg jeszcze nie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 3 Listopada 2008 Share Napisano 3 Listopada 2008 Te gałązki to chyba do wersji zimowej ?? Zapewne tak , ale szczerze mówiąc czegoś takieg jeszcze nie widziałem. Pewnie indywidualne malowanie załogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 3 Listopada 2008 Share Napisano 3 Listopada 2008 to pewnie ma być ta maszyna zródło Militaria nr240. W sumie całkiem ciekawie malowanie, ciekawe czy istniało naprawdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 3 Listopada 2008 Share Napisano 3 Listopada 2008 Eeeee, superowy, już wiem co kupię jak zwalczę obecne, bardzo ładniusi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Longer08 Napisano 3 Listopada 2008 Autor Share Napisano 3 Listopada 2008 Możesz wrzucić fotke malowania z tymi ' gałązkami ' z instrukcji ? W instrukcji nie ma wersji malowania z tymi gałązkami Pewnie miały one być do wersji malowania podanej przez R_Mazzi'ego, problem w tym że są czarne a w militariach są zielone I tak nie będę się porywał na takie malowanie w moim drugim modelu Ponawiam pytanie do Krakusów o lufę do tego sprzętu w krakowskich sklepach modelarskich dość mi na tym zależy bo wydaje mi się, że ta zestawowa jest beznadziejna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MCzarnowicz Napisano 3 Listopada 2008 Share Napisano 3 Listopada 2008 Longer, jutro wracając z pracy zapytam się w Pancerce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Longer08 Napisano 3 Listopada 2008 Autor Share Napisano 3 Listopada 2008 Dzięki wielkie! Edit: http://allegro.pl/item475009670_forces_of_valor_su_122_russian_army_chematic.html Apropo ciekawego kamo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi