Tomek Mroczkowski Napisano 4 Listopada 2008 Share Napisano 4 Listopada 2008 No to ukończyłem Fajne maleństwo, źle spasowane, ale to nic wszystko jest dobre AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Małe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No ale do konkretów: pierwszy samolot pierwszy, ale nie ostatni raz 1:144 Samolot jakieś grupy akrobatycznej więc nie może być brudny - i tak wash z głowy się załamałem jak zobaczyłem że pionowe stateczniki trzeba pomalować! A tu ani grama farby podobnej do kalek!! ale jakiśbłękij miałem to dałem masa kalek do przyklejenia ale się udało bez seta i sola A jeszcze jeden cud HUMBROL MATT COTE zrobił się matowy!!! Z tym że tylko na kalkach :P ale dość kłapania jęzorem zdjęcia (uwaga brutalne!) tylko nie To pierwszy Pewnie zdjęcia kiepawe ale fonik nie łapie takich maleństw Będę wdzięczny za choć jeden komentarz z: "No jak na początek jest dobrze " PS teraz odwyk w postaci 1:35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P@wel Napisano 4 Listopada 2008 Share Napisano 4 Listopada 2008 Fajny Jedyne czego tu brak to fotki przy pieniążku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 4 Listopada 2008 Autor Share Napisano 4 Listopada 2008 A co podejżenia że oszukuje? Z 1 groszem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P@wel Napisano 4 Listopada 2008 Share Napisano 4 Listopada 2008 A co podejżenia że oszukuje? Ależ skąd Ale to małe rzeczywiście. A powiedz ile czasu ci zajęło jego składanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 4 Listopada 2008 Autor Share Napisano 4 Listopada 2008 Ale to małe rzeczywiście. A powiedz ile czasu ci zajęło jego składanie? 2 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 4 Listopada 2008 Share Napisano 4 Listopada 2008 Hmm... po nawet pobieżnym przejrzeniu planów ten model Revella to karykatura MiG-a-29. Spróbuj złożyć w 1/72 MG-a z Italeri. Też nie jest idealny ale do tego co zrobił Revell to miód. Hej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 4 Listopada 2008 Share Napisano 4 Listopada 2008 Ba! Nie trzeba patrzeć w plany by zauważyć śmieszny kształt stateczników pionowych, bocznych krawędzi kadłuba przed skrzydłami, sterów głębokości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 4 Listopada 2008 Share Napisano 4 Listopada 2008 Biała farba położona fatalnie. No ale trudno ją pędzlem dobrze zrobić. Kalki nawet ok. Końce sterów kierunku są niesymetrycznie pomalowane. Szkoda, że tak na szybciora robiłeś i średnio się do tej białej przyłożyłeś. Sklejony jest ok, i to "no jak na początek jest dobrze" Kładź cieńsze warstwy farby, ale to pewnie wiesz a stan obecny jest wynikiem pośpiechu. pozdrawiam i trzymam kciuki za następny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 4 Listopada 2008 Share Napisano 4 Listopada 2008 (edytowane) Też zbudowałem ten model. Jeśli chodzi o niebieski na stateczniki, to nie powinen on być w tym samym kolorze, co kalki, tylko nieco ciemniejszy. A grupa akrobatyczna nazywa sie Strizhi. Jak na pierwszy model w ogóle to nie jest źle. Najważniejsze, abyś tak pracował, żeby każdy kolejny model był lepszy od poprzedniego. A tu tak dla porównania (zdjęcie jest linkiem do opisu): [edit]Aktualizacja linków[/edit] Pozdrawiam Edytowane 10 Sierpnia 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 5 Listopada 2008 Share Napisano 5 Listopada 2008 Też zbudowałem ten model Toż to istny pocałunek śmierci !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 5 Listopada 2008 Share Napisano 5 Listopada 2008 Też zbudowałem ten model Toż to istny pocałunek śmierci !!! ?? Jak to rozumieć? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 5 Listopada 2008 Share Napisano 5 Listopada 2008 mroko94 aż tu Cie przywiało fajny może i ja kiedyś zrobie samolot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ludlego.mil Napisano 1 Lipca 2010 Share Napisano 1 Lipca 2010 Miałem ten model wściekłem sie na kalki to pomalowałem stateczniki i wszystko:D ale mój to tragadia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
big buba Napisano 1 Lipca 2010 Share Napisano 1 Lipca 2010 Ale to małe rzeczywiście. A powiedz ile czasu ci zajęło jego składanie? 2 dni Witam. Pomysl jak moglby wygladac Twoj model gdybys poswiecil mu na przyklad 22 dni pomimo tego ze jest tak maly. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi