Focus Napisano 24 Stycznia Share Napisano 24 Stycznia (edytowane) Edytowane 24 Stycznia przez Focus 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 24 Stycznia Autor Share Napisano 24 Stycznia (edytowane) Jest to mój debiut z wydrukiem 3D i powiem tak bardzo przyjemnie wycina się części całkiem satysfakcjonujące zajęcie. A detal jest naprawdę bardzo ładny jak na skale 1:72 Edytowane 24 Stycznia przez Focus 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 24 Stycznia Share Napisano 24 Stycznia Wielkie brawa za nasz wóz krajowej produkcji w tej popularnej modelarskiej skali. Małe, a cieszy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 25 Stycznia Autor Share Napisano 25 Stycznia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 25 Stycznia Autor Share Napisano 25 Stycznia (edytowane) Edytowane 28 Stycznia przez Focus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLO Napisano 25 Stycznia Share Napisano 25 Stycznia Jest możliwość zamówienia wydruku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 25 Stycznia Autor Share Napisano 25 Stycznia (edytowane) 20 godzin temu, OLO napisał: Jest możliwość zamówienia wydruku 99,99pln+16,99inpost jest promocja to się skusiłem był za 169pln. Edytowane 26 Stycznia przez Focus 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 25 Stycznia Autor Share Napisano 25 Stycznia (edytowane) Na przedniej części wieży znajdują się kołeczki do których mocowane są osłony z pancerzem reaktywnym. Od wewnętrznej strony znajdują się imitacje głów śrub do mocowania powiem szczerze bardzo mi to mi się podoba. Edytowane 25 Stycznia przez Focus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 26 Stycznia Autor Share Napisano 26 Stycznia (edytowane) Edytowane 26 Stycznia przez Focus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 27 Stycznia Share Napisano 27 Stycznia Czy jest planowana wersja jako konwersja do T-72 od Revella lub Modelcollect? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 27 Stycznia Autor Share Napisano 27 Stycznia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 27 Stycznia Autor Share Napisano 27 Stycznia 2 godziny temu, Michal_G napisał: Czy jest planowana wersja jako konwersja do T-72 od Revella lub Modelcollect? Nic mi nie wiadomo na ten temat. Cały PT-91 za 99,99pln i jeszcze trał. Mam T-72M1 Revell i ACE no i jeszcze Galaxy, też kiedyś myślałem o konwersji ale ostatecznie dużo lepszym rozwiązaniem dla mnie jest budowa całego modelu jako wydruk 3D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 27 Stycznia Autor Share Napisano 27 Stycznia C 319 i pactra A51 rust M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek13 Napisano 28 Stycznia Share Napisano 28 Stycznia 14 godzin temu, Michal_G napisał: Czy jest planowana wersja jako konwersja do T-72 od Revella lub Modelcollect? Konwersje ma Modelltrans w ofercie, nawet nienajgorzej odlana z zywicy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 28 Stycznia Autor Share Napisano 28 Stycznia (edytowane) Edytowane 29 Stycznia przez Focus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi