Markuz Napisano 4 Kwietnia Share Napisano 4 Kwietnia No fajnie to wygląda. Niezłe monstrum. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juffre Napisano 16 Kwietnia Autor Share Napisano 16 Kwietnia Zakupiłem mosiężne rurki od Albion Alloy. Udało się też wykorzystać kilka elementów plastikowych z zestawu. A oto efekt: 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 18 Kwietnia Share Napisano 18 Kwietnia W dniu 16.04.2025 o 22:05, Juffre napisał: A oto efekt: sam chyba przyznasz że dużo lepiej to wygląda niż recykling radia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juffre Napisano 18 Kwietnia Autor Share Napisano 18 Kwietnia Bez porównania swoją drogą swietny materiał. Rurki mają perfekcyjnie dobrana średnicę. Sama przyjemność to montować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 18 Kwietnia Share Napisano 18 Kwietnia dlatego je poleciłem tanie nie są ale są "sprawdzone" - na rynku są dostępne inne zestawy podobnych rurek ale nie można ich złożyć i można się naciąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juffre Napisano 29 Kwietnia Autor Share Napisano 29 Kwietnia W końcu coś pomalowałem. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2211 Napisano 13 Maja Share Napisano 13 Maja Extra efekt super 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 13 Maja Share Napisano 13 Maja W dniu 29.04.2025 o 22:39, Juffre napisał: W końcu coś pomalowałem. Kanapa jak w Lincolnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi