Focus Napisano 7 Lutego Share Napisano 7 Lutego (edytowane) Inspiracją do budowy tego modelu były wyginane w ciepłej wodzie gąsienice. Po prostu chciałem spróbować jak to się robi było to dla mnie zupełnie nowe i ciekawe. Edytowane 7 Lutego przez Focus 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 7 Lutego Autor Share Napisano 7 Lutego Da się tego gąsienice przykleić do kół nośnych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 7 Lutego Autor Share Napisano 7 Lutego Według czat GPT budowa takiego modelu powinna zająć mi 10 godzin. 10 godzin już zużyłem. Tak skromnie licząc to przy moim tempie zajmie mi to około 40 godzin. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soris Napisano 7 Lutego Share Napisano 7 Lutego Mam prośbę, czy mógłbyś zrobić jakieś zbliżenie na wewnętrzna stronę gąsienic? Chciałbym zobaczyć jak są odwzorowane detale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 7 Lutego Autor Share Napisano 7 Lutego 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soris Napisano 7 Lutego Share Napisano 7 Lutego (edytowane) Dzięki bardzo, lepiej niż w Trumpeterze, ale szału nie ma. Edit: ale jest dosyć dobrze Edytowane 8 Lutego przez Soris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 8 Lutego Share Napisano 8 Lutego Lewa gąsienica do drobnej poprawki - wychodząc z koła napinającego w kierunku rolek podtrzymujących masz wypukłość ku górze a powinna być ku dołowi lub "na krechę" (tak, wiem, bije mi po poprawianiu studenckich projektów z liczenia i rysowania ugięć belek). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 9 Lutego Autor Share Napisano 9 Lutego (edytowane) Gąsienice bardzo ładnie dopasowane do kół napędowych. Niestety przy zdejmowaniu gąsienicy rozpadła się. Edytowane 9 Lutego przez Focus 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 9 Lutego Autor Share Napisano 9 Lutego (edytowane) Edytowane 10 Lutego przez Focus 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 10 Lutego Autor Share Napisano 10 Lutego 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 11 Lutego Autor Share Napisano 11 Lutego (edytowane) Takie kolory na tych zdjęciach się wzoruje. Edytowane 13 Lutego przez Focus 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 11 Lutego Autor Share Napisano 11 Lutego (edytowane) Edytowane 11 Lutego przez Focus 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 11 Lutego Autor Share Napisano 11 Lutego (edytowane) Światło dzienne. Po wewnętrznej stronie dodatkowego opancerzenia wieży jest torba na fanty. Edytowane 14 Lutego przez Focus 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 13 Lutego Autor Share Napisano 13 Lutego (edytowane) Edytowane 18 Lutego przez Focus 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 18 Lutego Autor Share Napisano 18 Lutego (edytowane) Całkiem łatwo można przerobić tego 2A6 na polskiego 2A5, Nie wiem jednak czy jest taki zestaw kalkomanii z oznakowaniem do LEOPARDA 2A5, PT-91, T-72M1, BWP-1 i Abrams M1A1. Edytowane 19 Lutego przez Focus 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 19 Lutego Autor Share Napisano 19 Lutego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 19 Lutego Autor Share Napisano 19 Lutego (edytowane) Edytowane 19 Lutego przez Focus 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 19 Lutego Autor Share Napisano 19 Lutego (edytowane) Deagost Dragon Armor 60052 Edytowane 28 Lutego przez Focus 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 20 Lutego Share Napisano 20 Lutego Ten z Dragon Armor wygląda zdecydowanie lepiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 20 Lutego Autor Share Napisano 20 Lutego (edytowane) Chcę doprowadzić do sytuacji że mój model firmy Revell będzie wyglądał odrobinę lepiej od tego Dragona armor stąd pojawiły się zdjęcia w wątku warsztatowym. Aby można było sobie porównać cel i osiągnięty efekt. Edytowane 20 Lutego przez Focus 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 21 Lutego Autor Share Napisano 21 Lutego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 22 Lutego Autor Share Napisano 22 Lutego (edytowane) I tyle w temacie. Edytowane 22 Lutego przez Focus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianosPL Napisano 22 Lutego Share Napisano 22 Lutego 18 godzin temu, Focus napisał: Srebrzenie kalkomani tak ma być czy to wina aparatu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 22 Lutego Autor Share Napisano 22 Lutego (edytowane) W dniu 22.02.2025 o 15:23, DamianosPL napisał: Srebrzenie kalkomani tak ma być czy to wina aparatu? Zauważyłem wczoraj, poprawimy. Dziękuję za czujność. Edytowane 1 Marca przez Focus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 22 Lutego Autor Share Napisano 22 Lutego (edytowane) Tiger I i Leopard 2 Edytowane 23 Lutego przez Focus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi