zaruk Napisano Wtorek o 20:00 Share Napisano Wtorek o 20:00 Cześć. Może macie doświadczenia w zastosowaniu nitów tego typu różnych firm? Czytałem wpisy o produkcie HGW, ale są jeszcze nity Quinty i Eduarda. Czy ktoś je wykorzystywał i może się podzielić wrażeniami? Dziękuję za wszelką pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Albatros Napisano Wtorek o 20:33 Share Napisano Wtorek o 20:33 27 minut temu, zaruk napisał: Cześć. Może macie doświadczenia w zastosowaniu nitów tego typu różnych firm? Czytałem wpisy o produkcie HGW, ale są jeszcze nity Quinty i Eduarda. Czy ktoś je wykorzystywał i może się podzielić wrażeniami? Dziękuję za wszelką pomoc. Odpowiedź teoretyczna, bo żadnego z tych produktów nie używałem, Quinta dla mnie odpada jako firma rosyjska, natomiast bardzo dużo dobrego czytałem w internecie o nitach Archera, i wygląda, że to najlepszy produkt na rynku. Ale, jak zaznaczam, tylko zasłyszane i przeczytane. No i oczywiście problem z dostępnością, trzeba ściągać albo z USA, albo eBay no i tanio nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano Wtorek o 20:44 Autor Share Napisano Wtorek o 20:44 Dziękuję za odzew. Nie jest łatwo. W dzisiejszych czasach, jeśli chce się zachować zdrowy kręgosłup (moralny), trzeba mieć portfel wypchany (dolarami). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano wczoraj o 11:15 Share Napisano wczoraj o 11:15 Archer już nie istnieje, pozostają tylko ostatki których ceny idą coraz bardziej w górę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi