zaruk Napisano 18 Lutego Share Napisano 18 Lutego Cześć. Może macie doświadczenia w zastosowaniu nitów tego typu różnych firm? Czytałem wpisy o produkcie HGW, ale są jeszcze nity Quinty i Eduarda. Czy ktoś je wykorzystywał i może się podzielić wrażeniami? Dziękuję za wszelką pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Albatros Napisano 18 Lutego Share Napisano 18 Lutego 27 minut temu, zaruk napisał: Cześć. Może macie doświadczenia w zastosowaniu nitów tego typu różnych firm? Czytałem wpisy o produkcie HGW, ale są jeszcze nity Quinty i Eduarda. Czy ktoś je wykorzystywał i może się podzielić wrażeniami? Dziękuję za wszelką pomoc. Odpowiedź teoretyczna, bo żadnego z tych produktów nie używałem, Quinta dla mnie odpada jako firma rosyjska, natomiast bardzo dużo dobrego czytałem w internecie o nitach Archera, i wygląda, że to najlepszy produkt na rynku. Ale, jak zaznaczam, tylko zasłyszane i przeczytane. No i oczywiście problem z dostępnością, trzeba ściągać albo z USA, albo eBay no i tanio nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 18 Lutego Autor Share Napisano 18 Lutego Dziękuję za odzew. Nie jest łatwo. W dzisiejszych czasach, jeśli chce się zachować zdrowy kręgosłup (moralny), trzeba mieć portfel wypchany (dolarami). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 19 Lutego Share Napisano 19 Lutego Archer już nie istnieje, pozostają tylko ostatki których ceny idą coraz bardziej w górę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi