ZIO BY NAITT Napisano 10 Listopada 2008 Share Napisano 10 Listopada 2008 Tak się złożyło że ostatni w mojej kolekcji Albatros typu "D" mi się skończył . Mnie się podoba , ale niestety jestem subiektywny - niech koledzy się wypowiedzą . Wygląda on mniej więcej tak : Darujcie jakość zdjęć - taki se ze mnie fotograf ... A teraz czas na "Małe Brandy" PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sianko Napisano 10 Listopada 2008 Share Napisano 10 Listopada 2008 Witam! No i mnie się też podoba i to nawet bardzo, ten jest wyrazisty i brudny (takie niestety lubię). Aż mi narobiłeś ochotę na Albatrosy, chyba się na jakiegoś skuszę Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 10 Listopada 2008 Share Napisano 10 Listopada 2008 echhhh, ZIO BY NAITT, nudny jesteś, cały czas tylko te Albatrosy.... a na serio to świetny jak zawsze podziwiam drewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 10 Listopada 2008 Share Napisano 10 Listopada 2008 Model oficjalnie już kończy wątek albatrosików...Chlip, chlip... Bardzo ładnie wyszedł , gratuluję! Może się jednak skusisz na W.4 w jakimś fikcyjnym malowaniu? I jak fajnie wyszło- galeria tuż przed Świętem Niepodległości! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 10 Listopada 2008 Share Napisano 10 Listopada 2008 Chyba najlepiej wyglądający samolot z tych, które pokazywałeś, za pewne dzięki tym cieniom. Na górnym płacie, na zielonym może mogłyby być nieco delikatniejsze ale i tak klasa! pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avi Napisano 10 Listopada 2008 Share Napisano 10 Listopada 2008 Śliczny! No i wreszcie zacząłeś je (swoje modele) lekko 'paskudzić'. Choć ja bym go jeszcze bardziej wytarmosił (walnąłbym pigmentami przy lotkach, stateczniku pionowym.... itd). Ale tak czy inaczej model piękny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pezetel Napisano 10 Listopada 2008 Share Napisano 10 Listopada 2008 Witam. Co tu dużo mówić - jest świetny! Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIO BY NAITT Napisano 14 Listopada 2008 Autor Share Napisano 14 Listopada 2008 Dziękuję Kolegom za dobre słowo - dobrze wiedzieć że człowiek się rozwija Następne moje modele będą miały mniej wyrazistą fakturę sklejki i delikatniejsze cieniowanie płatów - ot takie małe spostrzeżenie końcowe . PS. Zapomniałem dokleić "kominka" na chłodnicy a Wy nic nie mówicie ... PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hadzi Napisano 16 Listopada 2008 Share Napisano 16 Listopada 2008 Podoba mi się. Z uwag to jak juz pisano, na nastepnym modelu z drewnianym kadłubem zróżnicuj nieco arkusze sklejki, tak wyglada trochę jak wyciosany z jednego pnia - nie zmienia to jednak faktu, że model mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi