ZIO BY NAITT Posted November 10, 2008 Share Posted November 10, 2008 Tak się złożyło że ostatni w mojej kolekcji Albatros typu "D" mi się skończył . Mnie się podoba , ale niestety jestem subiektywny - niech koledzy się wypowiedzą . Wygląda on mniej więcej tak : Darujcie jakość zdjęć - taki se ze mnie fotograf ... A teraz czas na "Małe Brandy" PZDR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sianko Posted November 10, 2008 Share Posted November 10, 2008 Witam! No i mnie się też podoba i to nawet bardzo, ten jest wyrazisty i brudny (takie niestety lubię). Aż mi narobiłeś ochotę na Albatrosy, chyba się na jakiegoś skuszę Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jachud3 Posted November 10, 2008 Share Posted November 10, 2008 echhhh, ZIO BY NAITT, nudny jesteś, cały czas tylko te Albatrosy.... a na serio to świetny jak zawsze podziwiam drewno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordDisneyland Posted November 10, 2008 Share Posted November 10, 2008 Model oficjalnie już kończy wątek albatrosików...Chlip, chlip... Bardzo ładnie wyszedł , gratuluję! Może się jednak skusisz na W.4 w jakimś fikcyjnym malowaniu? I jak fajnie wyszło- galeria tuż przed Świętem Niepodległości! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ostach Posted November 10, 2008 Share Posted November 10, 2008 Chyba najlepiej wyglądający samolot z tych, które pokazywałeś, za pewne dzięki tym cieniom. Na górnym płacie, na zielonym może mogłyby być nieco delikatniejsze ale i tak klasa! pzdr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Avi Posted November 10, 2008 Share Posted November 10, 2008 Śliczny! No i wreszcie zacząłeś je (swoje modele) lekko 'paskudzić'. Choć ja bym go jeszcze bardziej wytarmosił (walnąłbym pigmentami przy lotkach, stateczniku pionowym.... itd). Ale tak czy inaczej model piękny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pezetel Posted November 10, 2008 Share Posted November 10, 2008 Witam. Co tu dużo mówić - jest świetny! Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIO BY NAITT Posted November 14, 2008 Author Share Posted November 14, 2008 Dziękuję Kolegom za dobre słowo - dobrze wiedzieć że człowiek się rozwija Następne moje modele będą miały mniej wyrazistą fakturę sklejki i delikatniejsze cieniowanie płatów - ot takie małe spostrzeżenie końcowe . PS. Zapomniałem dokleić "kominka" na chłodnicy a Wy nic nie mówicie ... PZDR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hadzi Posted November 16, 2008 Share Posted November 16, 2008 Podoba mi się. Z uwag to jak juz pisano, na nastepnym modelu z drewnianym kadłubem zróżnicuj nieco arkusze sklejki, tak wyglada trochę jak wyciosany z jednego pnia - nie zmienia to jednak faktu, że model mi się podoba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts